יש דרך להעביר תגית של קובץ מוזיקה לאקסל?

• הוסף לסימניות
שלום
אני זקוק לעזרה. יש לי קובצי מוזיקה [שיעורים] עם תגיות כדוגמת "פרשת תצוה" ועם כותרת "המשכן וכליו" ועם תמונה, ואני מעונין ליצור מהם מסד נתונים בקובץ אקסל, שעל ידי לחיצה אחת כל השיעורים יסודרו בקובץ עם פרטיהם והתמונה.
האם הדבר אפשרי?

• הוסף לסימניות
לא מכיר
אבל אולי MP3TAG יעזור לך

קבצים מצורפים

• mp3tagv252setup.rar
    3 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1194844:
לא מכיר
אבל אולי MP3TAG יעזור לך

תודה. את התוכנה הזאת יש לי. אבל משום מה כשאני סוגר לאקסל הוא לא מביא כל קובץ בשורה נפרדת אלא יוצר בלאגן בקובץ. מסתבר שישנן הגדרות כיצד ליצא ואיני יודע אותן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1195363:
תודה. את התוכנה הזאת יש לי. אבל משום מה כשאני סוגר לאקסל הוא לא מביא כל קובץ בשורה נפרדת אלא יוצר בלאגן בקובץ. מסתבר שישנן הגדרות כיצד ליצא ואיני יודע אותן.

היצוא הוא לקובץ TXT , אח''כ ניתן להעתיק ולהדביק לאקסל ע''י שימוש באשף יבוא טקסט, או בוורד המרת טקסט לטבלה.

• הוסף לסימניות
for %i in (*.MP3) do Echo %i >> Shiurim.txt

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1195920:

אלגנטי , אהבתי.

טוב שלא פסו יודע cli מהארץ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1195920:

כמעט הבנתי, רק הנקודה שלפני ה- txt בסוף לא לגמרי ברורה לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה