יש הבדל בין אפטר לפרמייר

• הוסף לסימניות
כשרוצים להוריד את המסך הירוק?
אני יודעת איך עושים זאת בפרמייר אבל לא יצא לי לעבוד על קטע רציני. כעת אני זקוקה לשימוש באפקט הזה לסרט שאני צריכה לערוך. האם אפטר טוב בהרבה כך שכדאי להוריד דרכו את המסך הירוק? ואם כן, האם זה מסובך לעשות זאת באפטר או שזה בערך כמו בפרמייר?

ועוד שאלה? כיצד מייבאים קובץ של dvd אל פרמייר CS5 בלי להמיר אותו קודם? או שאין אפשרות?

תודה.

• הוסף לסימניות
זה הרבה יותר טוב מפרימייר, טיפה יותר מסובך, לגבי השאר יענו לך.

• הוסף לסימניות
CS5 אמרו לזהות קובץ VOB ללא שום בעיה, וניתן לעבוד עליו.

לגבי מסך ירוק, תלוי עם איזה אפקט משתמשים, לאפטר יש כמה פלאגינים טובים ולכאורה עולה על כולם קילייט 1.2.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mp2;505667:
CS5 אמרו לזהות קובץ VOB ללא שום בעיה, וניתן לעבוד עליו.

לגבי מסך ירוק, תלוי עם איזה אפקט משתמשים, לאפטר יש כמה פלאגינים טובים ולכאורה עולה על כולם קילייט 1.2.

אם הוא לא מזהה קובץ VOB נסו לשנות את סיומת הקובץ ל MPG

• הוסף לסימניות
אם הרקע הירוק צולם בתאורה נכונה, אפשר להוריד אותו גם בפרמייר.
שבוע הבא אמור לעלות ליוטיוב סרטון שצילמתי על רקע ירוק באמצעים ביתיים ודלים. העריכה נעשתה בפרמייר בלבד ובעז"ה תזכו לראות את התוצאות

• הוסף לסימניות
עד עכשיו השתמשתי בפרמייר והייתי דוגמת את הירוק מהמסך ומעלימה אותו. בד"כ הייתי צריכה להחיל את האפקט כמה פעמים כי הצללים וכו' נתנו כמה גוונים של ירוק.

• הוסף לסימניות
האפקט KEYLIGHT באפטר, אמור לעשות את העבודה.

• הוסף לסימניות
יש בפרימייר החדש CS5, אפקט מעולה, הנקרא: ultra key רמת הביצועים שלו מגיעה כמעט לזה של האפטר, ניתן לשנות את ההגדרות השונות, לקבלת תוצאה מיטיבית. ניסיתי וראיתי כי טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה