יש!! זכיתי ב800000 דולר

• הוסף לסימניות
לא הבנתי תמיד למה רק חברות שלי זוכות ואני לא.
אז עכשיו חשבו גם עליי, אבל אני לא יודעת אנגלית טובה.
מה עליי לעשות כדי לממש את ה'זכיה'?
אני כן מצליחה להבין שמברכים אותי לרגל הזכיה, ושנבחרתי מתוך אלפי מיילים.
אבל לא הבנתי את השורה למטה. האם המטרה שלהם לצוד מיילים (הרי כבר יש להם אותו), או שמא התהליך יהיה בקשה להפקיד כסף בנאמנות אצל עו"ד וכו?

מי שיתרגם לי, אסכים לתת לו 10% מהזכיה האגדית:)

קבצים מצורפים

• הזכיה הגדולה.rar
    KB 54.2 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
זה לא.
ברחמים.

תכלס, מה כתוב שם?
לשלוח פרטים על הזכיה למייל הנ"ל?

• הוסף לסימניות
אין לי winzip

תשלחי לי סתם אפילו במייל אשמח לתרגם לך

• הוסף לסימניות
על פניו נראה שזכית- אפילו בדקתי שקיים כזה מין "הוט לוטו" . לא התאמצתי לתרגם מילה מילה אבל נראה שמה שנדרש ממך הוא ליצור קשר עם אדוארד מורגן, שפרטיו מופיעיפ בכתב מוגדל, כדי להתחיל את תהליך העברת הזכיה לידייך. כמו"כ, הם מבקשים שתפני לאתר שפרטיו כתובים למטה (בהערה) ותוודאי שהמספר שבידייך הוא אכן הזוכה.
אגב, הם מייעצים להימנע מפרסום הזכיה עד למימושה....
בכל מקרה, הייתי נוקטת כאן משנה זהירות, בכל מקרה שמישהו מציע לך כסף כדאי לבדוק את מידת אמינותו, אולי לשאול אדם שמתמצא באינטרנט- כי עפ"י דבריהם גוגל מעורבים בזה.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
את רצינית שאת בודקת את זה ?
קשקוש שאם תתפתי תשלמי על זה ביוקר
המטרה שלהם כנראה להוציא ממך פרטים כלשהם.

• הוסף לסימניות
גם אני 'זכיתי'. וגם שלחתי להם את כל הפרטים. הם רצו להעביר לי את הכסף, אבל לפני כן 'פרוצדורה קטנה' שכרוכה בתשלום של 500 יורו. כלום כסף כשהזכייה שלך על סך 800000 יורו. נכון ? :)
אני יכולה להעביר לך גם את הזכייה שלי, תמורת עשר אחוז משוויה. (מראש כמובן...)

• הוסף לסימניות
זה האתר שלהם:

http://www.powerball.com/hotlotto/hl_main.asp

זה המספרים הזוכים:
http://www.powerball.com/hotlotto/hl_numbers.asp

אבל תבדקי טוב טוב, לפי מה שהבנתי משם-לא רואה אופציה של זכיה כזו בלי לשחק\לקנות כרטיס מזל מסוים... כך שיש מצב שזו מתיחה או סוג של הונאה- שיבקשו ממך להפקיד כסף ואז לקבל את ה"זכיה" וכו'... זה חשוד קצת. אלא אם כן באמת רכשת כרטיס והתוצאות שלו תואמות את מה שכתוב שם... אף אחד לא מחלק כסף בחינם בעולמינו למרבה הצער...

• הוסף לסימניות
ראו כאן:
http://www.ranlevi.com/texts/ep19_frauds_and_chain_letters_text/

אם לא רכשת כרטיס לוטו, לא הייתי מניח שזכית בו.

נ"ב: האתר נראה מפוקפק מאד מאד! לא ככה נראה אתר שמגלגל מליונים.

בכל מקרה יש סייג בתחתית האתר: כל הכרטיסים צריכים לפדות בארץ שבה נמכרו.
עכשיו בטח יגידו לך, אין בעיה, תפקידי לנו 1000 דולר ואנחנו נעשה זאת בשבילך. עם יפוי כח...

• הוסף לסימניות
גם אני קבלתי פעם מייל דומה על זכייה ב64000 $ !!
הם מבקשים שתשלחי להם פרטים וכו'
כשבררתי על זה אמרו לי להזהר ולא לשלוח להם מייל חוזר כי זה הקארים שמנסים לפרוץ למחשב וכשאת מורידה את הקובץ או שולחת מייל חוזר יש להם את כל הפרטים שלך!!!
ממליצה להזהר! למה שמישהו יחלק כסף סתם???

• הוסף לסימניות
כמה כללים בסיסים למי שלא רוצה צרות:
1. לא פותחים מיילים בלתי מזוהיים
2. לא לוחצים על קישורים שלא יודעים מי שלח אותם (זהירות מוירוס כופר! קישור קטן יכול להוריד מיידית וירוס אמתני למחשב!)
3. לא שולחים פרטים מזהים ואישים לאף מקום זר... (זהירות, ע"י הפרטים יוכלו לגנוב זהות שלכם)
4. לא מעבירים לאף אדם זר תשלום / אמצעי תשלום ללא וידוא מלא של כל הענין.
5. לא מאמינים לכל מילה שכתובה ברשת.

• הוסף לסימניות
לא הייתי פותחת אפילו מייל כזה...
זה מסוג הדברים שמזהירים עליהם השכם והערב.
מה אכפת להם לפרגן לך יותר ולומר שזכית ב-8,000,000 דולד?:)

• הוסף לסימניות
מסכימה עם מה שנאמר כאן שהאתר לא נראה כזה שמגלגל מיליונים. חיפשתי גם את הגברת הכותבת- אבל הדפים שלה נחסמים, "משום מה". האתר נראה מגרש משחקים לכל דבר. לעצב לוגו וברקוד כל אחד מקהילת הגרפיקאים יכול לעשות...
ואם כואב הלב על הדולרים- לוודא סופית מול גוגל עצמה. אולי זה יעזור להוריד חבורת בני-בניעל מהגב של כמה עשרות אם לא מאות אנשים....
ההתעמקות הנוספת בכתוב בהחלט הוסיפה...;)

• הוסף לסימניות
מסכימה עם מה שנאמר כאן שהאתר לא נראה כזה שמגלגל מיליונים. חיפשתי גם את הגברת הכותבת- אבל הדפים שלה נחסמים, "משום מה". האתר נראה מגרש משחקים לכל דבר. לעצב לוגו וברקוד כל אחד מקהילת הגרפיקאים יכול לעשות...
ואם כואב הלב על הדולרים- לוודא סופית מול גוגל עצמה. אולי זה יעזור להוריד חבורת בני-בניעל מהגב של כמה עשרות אם לא מאות אנשים....
ההתעמקות הנוספת בכתוב בהחלט הוסיפה...;)

• הוסף לסימניות
גם אנחנו קיבלנו מייל מgmail שזכינו מבין כל משתמשי gmail ב800,000 דולר ובמכשיר לפטופ... כל מה שהיה צריך לעשות זה להתקשר לחברת הבלדרות (היה להם אתר מסודר ואמין...) ולסכם איתם לאן לשלוח את הכסף.

בעלי התקשר אליהם, ענה לו משהו שמיד אמר לו זכית ב800 אלף דולר ובלפטופ, בלי לשאול שם ובלי לאמת פרטים... רק תעביר סכום מסוים בהעברה בנקאית לחברת הבלדרות ותקבל את הכסף.
היום אנחנו מליונרים! ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;2169217:
לא הבנתי תמיד למה רק חברות שלי זוכות ואני לא.
אז עכשיו חשבו גם עליי, אבל אני לא יודעת אנגלית טובה.
מה עליי לעשות כדי לממש את ה'זכיה'?
אני כן מצליחה להבין שמברכים אותי לרגל הזכיה, ושנבחרתי מתוך אלפי מיילים.
אבל לא הבנתי את השורה למטה. האם המטרה שלהם לצוד מיילים (הרי כבר יש להם אותו), או שמא התהליך יהיה בקשה להפקיד כסף בנאמנות אצל עו"ד וכו?

מי שיתרגם לי, אסכים לתת לו 10% מהזכיה האגדית:)

מילאת כרטיס לוטו?

• הוסף לסימניות
בעלי התקשר אליהם, ענה לו משהו שמיד אמר לו זכית ב800 אלף דולר ובלפטופ, בלי לשאול שם ובלי לאמת פרטים... רק תעביר סכום מסוים בהעברה בנקאית לחברת הבלדרות ותקבל את הכסף.
היום אנחנו מליונרים! ;)[/QUOTE]

התרגיל הכי שקוף לעוקץ

• הוסף לסימניות
מלפפון, ממך לא הייתי מצפה להתיחסות בכלל לדבר כזה.

• הוסף לסימניות
קיבלתי כבר עשרות הודעות מסוג זה.
האם הייתי צריך להאמין לאחת מהן??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה