יש חדש לגבי הצהרונים?

• הוסף לסימניות
תגידו , זה גם קשור לחיידרים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;906713:
ובסוגריים אוסיף - מה כיף לילד להיות בבית כשאמא ישנה והוא צריך להעסיק את עצמו, מול פעילות חוגים יומיומית מגוונת???
זו הערה לא נכונה. הנוכחות של ילד בבית עם אמא, גם כשהיא ישנה, זו נוכחות.
אבל בלי קשר לזה, ההכרח לא יגונה. הלוואי ובימים שאני גומרת מוקדם היתה לי סבלנות לשחק עם הילדים מאחת ועד שבע...
אמנם אני מרגישה טוב בידיעה שהם בבית תחת חסותי, אבל בהחלט הרבה יותר כיף להם לפעמים ללכת שעות לחברה... או כמו שאמרה הבת שלי כשקבלו את הפתקים לצהרון: אמא, אני רוצה שתרשמי אותי, ככה במקום ללכת לחברה- יהיו לי מלא חברות :rolleyes:
אל תנסו לתת לי ציון באמהות:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;906788:
חשבתי שלצהרונים שולחות האמהות העובדות...
ב"ה יש הרבה אמהות שנמצאות ומתעסקות עם הילדים שלהם בצהריים ולא רק ישנות.
ענין של נתונים של כל אחד כמובן, והשקפת עולם.

אחרי כמה מעקבים;) - את נשמעת אמא טובה.. כמו של פעם..
טוב לדעת שיש עוד כמה כאלה.

(לא עקבתי אחרי כולן, אז לא להפגע, אצל שירי זה בלט לי.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה