דרוש מידע יש חנויות נעליים באזור בית הדפוס - כנפי נשרים??

• הוסף לסימניות
אודה לכל מידע
תודה

• הוסף לסימניות
אודה לכל מידע
תודה
מול רמי לוי בכנפי נשרים יש חנויות נעליים כמו טופ שופ שזה בעיקר ספורט
המותגים הסטנדרטיים כמו אדידס נייק פומה וכו
יש להם גם נעליים רגילות וצעד ראשון

• הוסף לסימניות
טופ שופ יותר עודפי מותגים
גלי סגנון קצת מיושן
עדיף לך כבר לקחת אוטובוס למרכז העיר, שמגר, גאולה...

• הוסף לסימניות
נעלי נשים?
מחפשת נעלי בובה / בלרינה - נעליים שטוחות
ידוע אם יש באחת החנויות הנ"ל?
יש יותר בחנות השניה, לא בטופ שופ (באותו בניין. פעם קראו לזה שוז סנטר היום אולי פמילי שוז)
ואם יש לך כמה דקות לנסיעה, יש ברח' אלקבץ חנות מאד מוצלחת - נעלי קרן אור. מאחורי יש חסד ברח' נג'ארה בגבעת שאול. מבחר ענק ומחירים טובים.

• הוסף לסימניות
יש יותר בחנות השניה, לא בטופ שופ (באותו בניין. פעם קראו לזה שוז סנטר היום אולי פמילי שוז)
ואם יש לך כמה דקות לנסיעה, יש ברח' אלקבץ חנות מאד מוצלחת - נעלי קרן אור. מאחורי יש חסד ברח' נג'ארה בגבעת שאול. מבחר ענק ומחירים טובים.
אם אני מגיעה מהמסוף? איך בדיוק - איזה קו?
זה רחוק משם?

ומה זה אומר מחירים טובים - יודעת לתת לי כיוון?

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש שם באזור טו גו, אבל אני לא בטוחה אז תוודאי את זה

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש שם באזור טו גו, אבל אני לא בטוחה אז תוודאי את זה
יש והייתי
יש שם רק עודפים
משהו מוזר
לא קולקציה של כל חנות

אבל טוגו יש כבר גם בסנטר 1

• הוסף לסימניות
אם אני מגיעה מהמסוף? איך בדיוק - איזה קו?
זה רחוק משם?
כל הקוים שנוסעים דרך גבעת שאול
52
55
64 (לא בלילה)
75
ויש עוד אבל אני כבר לא שם הרבה אז אולי אחרים יוכלו להגיד

תחנה אחת זה החנויות שאמרו קודם
קרן אור זה התחנה הראשונה ברח' גבעת שאול, אולי 5 תחנות אח"כ.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
עזרתם לי מאוד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה