יש שם נעליים לנשים?יש את פמילי שוז וטופ שופ מול רמי לוי
מול רמי לוי בכנפי נשרים יש חנויות נעליים כמו טופ שופ שזה בעיקר ספורטאודה לכל מידע
תודה
נעלי נשים?גלי
מול שטנר
אני מוגבלת בזמןטופ שופ יותר עודפי מותגים
גלי סגנון קצת מיושן
עדיף לך כבר לקחת אוטובוס למרכז העיר, שמגר, גאולה...
בסוף כנפי נשריםיש שם נעליים לנשים?
איפה זה רמי לוי?
יש יותר בחנות השניה, לא בטופ שופ (באותו בניין. פעם קראו לזה שוז סנטר היום אולי פמילי שוז)נעלי נשים?
מחפשת נעלי בובה / בלרינה - נעליים שטוחות
ידוע אם יש באחת החנויות הנ"ל?
אם אני מגיעה מהמסוף? איך בדיוק - איזה קו?יש יותר בחנות השניה, לא בטופ שופ (באותו בניין. פעם קראו לזה שוז סנטר היום אולי פמילי שוז)
ואם יש לך כמה דקות לנסיעה, יש ברח' אלקבץ חנות מאד מוצלחת - נעלי קרן אור. מאחורי יש חסד ברח' נג'ארה בגבעת שאול. מבחר ענק ומחירים טובים.
יש והייתיזכור לי שיש שם באזור טו גו, אבל אני לא בטוחה אז תוודאי את זה
אם את מגיעה מהמסוף אז זה תחנה אחת או ברגל די קרוב קו 55,64,52,69,75,74 תחנה אחת-לא לכוון הר נוףאם אני מגיעה מהמסוף? איך בדיוק - איזה קו?
זה רחוק משם?
ומה זה אומר מחירים טובים - יודעת לתת לי כיוון?
איך זה תחנה אחת אם זה בנאגרהאם את מגיעה מהמסוף אז זה תחנה אחת או ברגל די קרוב קו 55,64,52,69,75,74 תחנה אחת-לא לכוון הר נוף
כל הקוים שנוסעים דרך גבעת שאולאם אני מגיעה מהמסוף? איך בדיוק - איזה קו?
זה רחוק משם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים