מידע שימושי יש חנות פיצה בכשרות מהודרת באופקים?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע פרטים על חנות כזו?

• הוסף לסימניות
פעם היה והבנתי שנסגר
יש שם כיום פיצה שמפרסמת שכל המוצרים בכשרים טובים (בד"ץ, רובין וכדו')
אבל המקום בהכשר רבנות בלבד והרב של חבד
לבדוק לך איך קוראים להם?

• הוסף לסימניות
פעם היה והבנתי שנסגר
לבדוק לך איך קוראים להם?
אולי פיצה סלפי?

• הוסף לסימניות
פעם היה והבנתי שנסגר
לבדוק לך איך קוראים להם?
קצת מלחיץ אותי, תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@rivkic שאלתי את אחותי שגרה שם.
כמו שכתבה כאן @bbh200 הפיצה מפרסמת שהיא בבעלות חרדית. יש הכשר של הרב אביטל (הרב הספרדי של הקהילה) ובמודעה כתוב גם בהכשר הרב הרשקוביץ.
אז שאלתי את אחותי - נו, מה הבעיה? הוא דמות ידועה בקהילה באופקים.
היא צחקה ואמרה שלא מדובר ברב הרשקוביץ הידוע בקהילה כראש כולל 'זכרון אליהו' אלא ברב של חב"ד שיש לו אותו שם משפחה... (לתשומת ליבך @ברוך ר )
האם זה בא להטעות ציבור תמים? אולי, לא יודעת...
מה שעוד היא ידעה לומר לי שהם לא מזמינים שם וכך עוד משפחות רבות בקהילה.
אפשר להתקשר למספר שנתנו כאן ולנסות לתהות יותר על קנקנם או לבקש טלפון של המשגיח במקום ולשוחח איתו. במיוחד עכשיו עם שמיטה
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש כמה משפחות שמוכרות בבית בלי השגחה רשמית אבל יש הרבה שסומכים עליהם(משפחות מהקהילה)אם זה רלוונטי אנסה לברר מספרי טלפון

• הוסף לסימניות
@rivkic שאלתי את אחותי שגרה שם.
כמו שכתבה כאן @bbh200 הפיצה מפרסמת שהיא בבעלות חרדית. יש הכשר של הרב אביטל (הרב הספרדי של הקהילה) ובמודעה כתוב גם בהכשר הרב הרשקוביץ.
אז שאלתי את אחותי - נו, מה הבעיה? הוא דמות ידועה בקהילה באופקים.
היא צחקה ואמרה שלא מדובר ברב הרשקוביץ הידוע בקהילה כראש כולל 'זכרון אליהו' אלא ברב של חב"ד שיש לו אותו שם משפחה... (לתשומת ליבך @ברוך ר )
באיזה פיצה מדובר ?
כי אני לא זכור לי כעת על פיצה שחתום שם אחד בשם הרב הרשקוביץ

• הוסף לסימניות
יש אחת שיש לה קייטרינג ובקייטרינג היא גם מוכרת פיצות. אבל נראה לי שצריך להזמין מראש ולא לבוא ולקחת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באיזה פיצה מדובר ?
כי אני לא זכור לי כעת על פיצה שחתום שם אחד בשם הרב הרשקוביץ
פיצה סלפי.
מפרסם במקומון שנקרא 'השבוע בקהילה'.
אין שם חותמת - גם לא של הרב אביטל. אלא רק כתוב שזה בהשגחתם

• הוסף לסימניות
מקפיצה אולי יש למישהו מידע?
של פיצה באופקים בהכשר של רובין או בד"ץ

• הוסף לסימניות
פיצה שמש + ג'ט לק (גלידות, וופל בלגי וקרפ וכדו') - לנדאו
פיצה סלפי - מהדרין הרב אביטל (הרבה סומכים על זה)

• הוסף לסימניות
מידע מעודכן?
כי הם היו בית יוסף ממה שזכור לי
1755199277956.png
1755199344544.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה