דרוש מידע יש כאן מישהו/י שלמד NLP

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני לומד NLP להוספת כלי נוסף בעזרה בטיפול,
רציתי לשאול ממי שלמד את השיטה לעומק האם הפריע לו הנקודה הזאת, שהשיטה לא מספיק נחקרה ואין לה כמעט הוכחות מדעיות,
ואם כן מדוע זה לא הפריע לו, חייב לציין שהשיטה מרגישה לי מאוד נכונה ופועלת טוב אבל מעניין אותי לשמוע עוד דעות על החלק שחסר בשיטה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
למדתי בשביל שיעזור לי מול הילדים בגן.
לא כ"כ עניין אותי החקירה סביב עד כמה זה עוזר.

• הוסף לסימניות
מעניין הגישה, יש כאן מישהו שכן עניין אותו ההוכחות המדעיות לשיטה

• הוסף לסימניות
זה לא שיטת טיפול. זה אימון.
טיפול רק עי nlp זה שרלטנות.

• הוסף לסימניות
כן ברור שזה אימון, ולא טיפול לא זה נושא השרשור
רק רציתי לשמוע דעות על החלק המדעי שחסר פה...

• הוסף לסימניות
כן ברור שזה אימון, ולא טיפול לא זה נושא השרשור
רק רציתי לשמוע דעות על החלק המדעי שחסר פה...
אני למדתי.

זה אימון.
ויחסית לכל סגנונות הטיפול באותיות שרווחים במגזר היא הכי אמינה ונחקרה.
הרבה מהעקרונות שלה פותחו במקביל בשיטת הCBT והפסיכולוגיה החיובית.
היא התבססה על גדולי הפסיכולוגים והמטפלים בשנות ה70 באמריקה.

אם אתה משתמש בהתאם ליכולותיה-כלומר לאימון.
(ולמדת במקום טוב בצורה יסודית ואחראית)
יש לך בהחלט על מה להתבסס.

• הוסף לסימניות
אני למדתי.

זה אימון.
ויחסית לכל סגנונות הטיפול באותיות שרווחים במגזר היא הכי אמינה ונחקרה.
הרבה מהעקרונות שלה פותחו במקביל בשיטת הCBT והפסיכולוגיה החיובית.
היא התבססה על גדולי הפסיכולוגים והמטפלים בשנות ה70 באמריקה.

אם אתה משתמש בהתאם ליכולותיה-כלומר לאימון.
(ולמדת במקום טוב בצורה יסודית ואחראית)
יש לך בהחלט על מה להתבסס.
דבר ראשון תודה על התגובה העניינית במקום שאני למדתי מלמדים גם NLP וגם CBT והמרצה טוען שCBT יותר מוכח,
לכן אני שואל. אני אישית יותר מתחבר מרגיש לי נכון עם הNLP לכן היה לי חשוב לשמוע עוד דעות בנושא

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה על התגובה העניינית במקום שאני למדתי מלמדים גם NLP וגם CBT והמרצה טוען שCBT יותר מוכח,
לכן אני שואל. אני אישית יותר מתחבר מרגיש לי נכון עם הNLP לכן היה לי חשוב לשמוע עוד דעות בנושא
אם אתה מטפל, ויש לך מגוון כלים,
אז אתה לא המטפל הראשון ולא המאה שלמד NLP ולוקח מהשיטה הזו את מה שמדבר ונכון אליו.

לא סתם תמיד מדברים על ארגז כלים נרחב לכל מטפל.
גם אם לא תקח ממש טכניקות של NLP אחד לאחד לטיפול.
אפשר להיתרם הרבה מכל הרחבת הדעת בשיטה הזו, ולקחת אותה למקום שלך.

• הוסף לסימניות
אם אתה מטפל, ויש לך מגוון כלים,
אז אתה לא המטפל הראשון ולא המאה שלמד NLP ולוקח מהשיטה הזו את מה שמדבר ונכון אליו.

לא סתם תמיד מדברים על ארגז כלים נרחב לכל מטפל.
גם אם לא תקח ממש טכניקות של NLP אחד לאחד לטיפול.
אפשר להיתרם הרבה מכל הרחבת הדעת בשיטה הזו, ולקחת אותה למקום שלך.
מדוייק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה