דרוש מידע יש כאן מישהו שהיה במעצר פעם

• הוסף לסימניות
סליחה על העברת הנושא
איך פותחים אשקול חדש?
מישה יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-02-20 195909.jpg
    צילום מסך 2025-02-20 195909.jpg
    KB 231.6 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
כן. (גוש קטיף והפגנות על קדושת ירושלים)
תשאול כללי.
בדיקה גופנית שלא מכניסים דברים בעייתיים, ושמים את החפצים שלך בשקית.
ונועלים אותך בתא.
במגרש הרוסים יש בית כנסת (רק למבוגרים ולא לקטינים.)
מוציאים אותך לחקירות או להארכות מעצר או לשחרור.
אוכל בדץ זה בעיה, אם מבקשים רק אחרי כמה ימים מקבלים (כך זה היה בזמנו)
יש שאלות?

• הוסף לסימניות
כן. (גוש קטיף והפגנות על קדושת ירושלים)
תשאול כללי.
בדיקה גופנית שלא מכניסים דברים בעייתיים, ושמים את החפצים שלך בשקית.
ונועלים אותך בתא.
במגרש הרוסים יש בית כנסת (רק למבוגרים ולא לקטינים.)
מוציאים אותך לחקירות או להארכות מעצר או לשחרור.
אוכל בדץ זה בעיה, אם מבקשים רק אחרי כמה ימים מקבלים (כך זה היה בזמנו)
יש שאלות?
מגרש הרוסים יש אוכל בד"ץ

• הוסף לסימניות
מגרש הרוסים יש אוכל בד"ץ
לפני כמה שנים אמרו לי שרק מי שעצור כמה ימים, שם הייתי רק יום אחד אז אכלתי לחם
עצור על רקע פלילי או צבאי?
אם צריך הייתי גם עצור צבאי כלא 4 (עשרה ימים, עליתי לטרמפ במהלך השרות הצבאי... בגלל שהייתי אז כבר נשוי עם ילדים ויתרו לי על 20 יום)

שכחתי שבמעצר משטרתי לוקחים טביעות אצבע וצילומים, עקרונית עד כמה שהבנתי מי שמזדהה עם תעודת זהות יכול להתנגד להליך הזה, אבל אם מורה על כך דרגה גבוהה במשטרה ניתן לקחת בכוח.
מנסיוני , (וכך גם אמרו לי כמה נערי גבעות מומחים למעצרים שפגשתי שם) עדיף לתת ולא להתעקש על זה, סתם יכאיבו לעצור.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה