התייעצות יש כאן מישהו שמבין בתקני יבוא

• הוסף לסימניות
אם כן ממש אשמח לשאלה קטנה
miri0527618173
גימייל
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
כשניסיתי לייבא הבנתי שיש כמה מכשולים
יש קורסים שלמים ויש סדנאות אולי פתוח בנטפרי אני לא זוכר
לסיכום בלי סיכום עליות 100% כולל מס ועוד לא שווה לייבא יבואנים השאירו מאות קורקינטים חשמליים עם בעיות במכס יש בלי סוף סיבות אני שמעתי ממישהו שהמכס על ההזמנה האחרונה מעל 100,000 ש"ח ואחרי זמן קצר חנותו נסגרה וזה אומר הרבה
בקיצור בלי ליווי לא כדאי
אלי להזמין מעט ואז לדעת לספוג את העלויות אם זה משתלם בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה
הזמנתי כבר הזמנות כל פעם עד 2000 ש"ח בערך,
אבל דברים שידעתי שלא צריכים תקן,
לכן באמת אני מנסה לברר,
נרשמתי לקורס יבוא ובסוף הוא לא נפתח...

• הוסף לסימניות
תודה רבה
הזמנתי כבר הזמנות כל פעם עד 2000 ש"ח בערך,
אבל דברים שידעתי שלא צריכים תקן,
לכן באמת אני מנסה לברר,
נרשמתי לקורס יבוא ובסוף הוא לא נפתח...
אני למדתי קורס יבוא אבל הנושא של תקנים הוא קצת יותר מורכב ותלוי בעמיל המכס ובמסווג שהם יודעים הרבה הרבה יותר טוב ממה שאני או אתה היית יודע אחרי הקורס.
אשמח לנסות לעזור בכל זאת מהידע שיש לי אבל אם באמת מדובר על סכומים גדולים, מומלץ למצוא עמיל מכס טוב ולהתייעץ איתו שלא תיפלו אחר כך.

• הוסף לסימניות
טוב, זה גם נותן לי כיוון,
לפנות לעמיל מכס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה