יש כאן מישהו שמתמצא באלקטרוניקה?

• הוסף לסימניות
שאלה בשם בעלי:
פעם ראשונה שאני מתעסק עם הלחמות חוטי חשמל.
אני מנסה לחבר שני פסי לדים אחד לשני, הלחמתי חיבורים בעזרת מלחם ובדיל דק.
החיבורים נכונים (פלוס ומינוס) ובכל זאת בחיבור לחשמל רק פס אחד דולק, החשמל לא עובר לפס השני.

מדוע???
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
מה זה משחת הלחמה לא שמעתי על דבר כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;848124:
שאלה בשם בעלי:
החיבורים נכונים (פלוס ומינוס) ובכל זאת בחיבור לחשמל רק פס אחד דולק, החשמל לא עובר לפס השני.

מדוע???
בתודה מראש.

תנסה ליגוע אם החוטים בלי הלחמה האם זה עובד?

מאןדהו שמת משחת הלחמה?
זה לא קשור למשחת הלחמה משחת הלחמה נותן אפשרות שילחים את זה יותר מהר ויהיה חזק שלא יפול מהר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;848124:
שאלה בשם בעלי:

מדוע???
בתודה מראש.

יכול להיות שבפס השני זה נוגע החיובי והשלילי כתוצאה מהלחמה.

• הוסף לסימניות
בלי משחת הלחמה החיבור עלול להיות רופף, ויתכן שאין מגע. ולעיתים זה לא תופס בכלל, תלוי בחומר.
אם השלילי היה נוגע בחיובי זה היה מקצר.

תנסה לחבר את הפס השני ישירות לחשמל, עובד?
אני משער שברור לך שלפני ההלחמה צריך לגלות את החוטים, (יש כאלה שגם את זה אינם יודעים...)
תנסה לפרק את ההלחמה לנקות היטב את המגעים ולהלחים שוב, אולי זה יתפוס? (בלי משחת הלחמה קשה לי להאמין שזה יתפוס, ואפי' אם זה יתפוס זה עלול להתפרק תוך כמה ימים).

• הוסף לסימניות
אז אני רואה שהשלב הבא הוא לקנות משחת הלחמה.
תודה לכולם, בעז"ה אעדכן בהמשך.

• הוסף לסימניות
עוד כמה טיפים:
לא צריך הרבה בדיל, ולא הרבה משחה.
לטבול את המלחם במעט משחה, ולמרוח על המגעים מעט משחה, אח''כ לתפוס על המלחם מעט בדיל ולהצמיד אותו על המגעים.
ככל שזה לוקח פחות זמן כך זה יתפוס יותר חזק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה