דרוש מידע יש כאן ניקים מתל ציון?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על אופי הקהילה ומחירי הדירות
מחפשת התאמה למשפחה ליטאית קלאסית
חשוב לי חיידר ליטאי מעולה עם סינון קפדני
וחשוב לי גם לדעת איך תכלס התחבורה לירושלים למשפחה בלי רכב [לילדים הגדולים שכבר בישיבה/סמינר] בשעות הבוקר הלוך ובשעות הערב בחזור.
כמה עולה דירת 5 חדרים פלוס-מינוס?
עד כמה זה "חור" למי שהתרגל לחיות על קניון רמות?
בקיצור - אשמח לשמוע חוות דעת מחכמת ההמונים של תל ציון........
תודה

• הוסף לסימניות
מעודכנת חלקית:
ציבור ליטאי קלאסי רובו יוצאי שכונות רמות, נווה יעקב ורמת שלמה
החיידר מעולה, מזה אומר ״סינון קפדני״? זה לא עיר שיש מבחר חיידרים שאפשר לסנן,
אבל רוב החיידר מגיע מהקהילה, אז זה אותו ציבור...
יש הרבה נסיעות תח״צ, לגבי הפקקים לא מעודכנת, יש בבוקר וצהריים אבל החל משש, שבע בערב נרגע לגמרי
דירות חמישה חדרים נראה לי בסביבות ה2.5 מ״ש פלוס (אל תתפסי אותי על הסכום, ייתכן שיותר)
ואכן, זה קצת חור, במיוחד כשיש פקקים
אבל מצד שני יחסית מאוד קרוב לירושלים ונוסעים הרבהה הלוך חזור
יש שם ליד את ״שער בנימין״ שיש חנויות- מעיין אלפיים, רמי לוי, קיווי, מאפייה ועוד כמה...
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה