whatsapp יש כאן עוד מתמודדים עם וואצאפ ווב של נטפרי? עזרה דחוף!

לפי מה שאני מבין יוצא גירסא חדשה לואצאפ וההתאמה שלה לוקחת זמן, אבל לפעמים שיש גירסא מידאי ישנה הוצאפ לא עולה בכלל כי צריך לעדכן אבל לכן לא מומלץ לעדכן לגירסא האחרונה אלא רק להתקדם קצת לגירסא שכן כבר עובדת.
לכן אבקש שכל מי שמשתמש בזה יעדכן איזה גירסא יש לו ואם זה עובד חלק , וכך נדע לאיזה גירסא לעדכן.(אפשר לראות בטלפון בהגדרות >עזרה ומשוב> אודות אפליקציה.
לי יש גרסא 2.25.28.78 והחל מ 6 לינואר היא לא חוקית, ומה שאני עושה לבנתיים זה להוריד את התאריך בטלפון ל 5 לינואר, אבל זה לא יחזיק לעוד הרבה זמן....
זה קשור לבעיה שהוזכרה שמופיע שהגירסא לא תקפה רק עד 2056 ואין מה לשחק עם התאריך?

שעובר הרבה זמן שלא מעדכנים אז זה קורה. נגיד אם אחרי הזמן שהוא לא חוקי עובר עוד שבוע שבועיים
לא בטוח ב 100% אבל ככה מניסיוני

זה באימולטור ושם כשאני לוחץ על שלוש הנקודות זה מציג עזרה ושולח אותי לכתוב על תיאור הבעיה

ובאנדרואיד שאני מחבר לווב (שזה לא ממכשיר שקשור לנטפרי) הגירסא היא 2 25 37 76

הווצאפ ווב עובד בנטפרי?
או שעדיין צריך לעשות מנוי בקמפיוצ'אט?

הווב עובד אם יש חשבון במכשיר אנדרואיד מה שהיה עד היום באימולטור אבל כעת זה לא עובד וצריך פתרונות מחוץ לנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה