דרוש מידע יש כזה דבר בינה מלכותית דרך המייל או דרך הצאט' גוגל ?

• הוסף לסימניות
אני מחפש בנרות כזה דבר
בינה מלכותית דרך המייל או דרך הצאט'
שיוצר תמונות וטקסט
גם לשאלות
למי שיש כזה דבר שיגיד מי ומה
תודה לכם עם ישראל

• הוסף לסימניות
אני מחפש בנרות כזה דבר
שיוצר תמונות וטקסט
גם לשאלות
תודה לכם עם ישראל
אפשר באמצעות אוטומציה.

• הוסף לסימניות
בניתי לעצמי לשימוש פרטי, בלי אוטומציה ובלי כלום, ביקשתי מג'מיני לכתוב לי קוד בgoogle script שעושה את זה ותוך כמה דקות זה כבר היה מוכן, רק את המפתח לAPI של ג'מיני אני סיפקתי.

• הוסף לסימניות
בניתי לעצמי לשימוש פרטי, בלי אוטומציה ובלי כלום, ביקשתי מג'מיני לכתוב לי קוד בgoogle script שעושה את זה ותוך כמה דקות זה כבר היה מוכן, רק את המפתח לAPI של ג'מיני אני סיפקתי.
אחלה, לא חשבתי על דרך כזו..
תודה על הרעיון

• הוסף לסימניות
@גזעי
תוכל לפרט לי מה הפירוש?
אני לא כ"כ מבין במחשבים
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
תוכל לפרט לי מה הפירוש?
אני יכול, אבל אפשר להעתיק את ההודעה כמו שהיא לצ'אטגיפיטי ולקבל את הפירוש בצורה שתהיה הרבה יותר מובנת.
המסקנה של זה היא שכל אחד יכול לבקש מהבינה מלאכותית ליצור לו את המוצר שפותח הנושא ביקש.

• הוסף לסימניות
אני מחפש בנרות כזה דבר
שיוצר תמונות וטקסט
גם לשאלות
תודה לכם עם ישראל
אני לא מבין מה השאלה יש גימני ממש על המייל
אפשר למצוא את זה בצד שמאל למעלה ליד ההגדרות.
מצרף תמונה
1757588077774.png

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבאאוטלוק יש גמיני מותקן על המייל.
(אם זה רלוונטי)

• הוסף לסימניות
למה ללכת מסובך?
יש את "בינה כשרה"
משהו מטורף! בימים הקרובים יהיה ניתן ליצור גם תמונות (מצורפת חוברת מעניינת מאוד!)
להרשמה:
BINA.CSHERA:)GMAIL.COM
כל המידע:
ניתן לתמלל ליצור בקרוב תמונות ועוד ועוד...

• הוסף לסימניות
למה שיהיה באאוטלוק ג'מיני מובנה?
אאוטלוק זה של מייקרוסופט
ג'מיני זה של גוגל

• הוסף לסימניות
יכול להיות שטעיתי.
אז איזה AI של מיקרוסופט?
אני עבדתי אי אז עם אאוטלוק שהיה משולב עם AI..

• הוסף לסימניות
אני מחפש בנרות כזה דבר
שיוצר תמונות וטקסט
גם לשאלות
תודה לכם עם ישראל
נראה לי שהוא מחפש משהו שנוכל להתכתב אתו ולקבל תשובות וגם ליצור תמונות , משהו כמו GPT וגימיני. למשל לאילו שחסום להם ....
emilionאני השתמשתי איתם לתקופה קצרה אבל זה עולה כסף. ויש מספר מעלות וחסרונות נוספים תלוי למה אתה צריך את זה. למה שאני הייתי צריך זה לא כ"כ עזר

אם יש למישהו רעיון אחר אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
מה הבעיה עם גמיני? זה הולך בדויק ככה אתה כותב ומקבל תשובות וגם יוצר תמונות

• הוסף לסימניות
מה הבעיה עם גמיני? זה הולך בדויק ככה אתה כותב ומקבל תשובות וגם יוצר תמונות
נראה לי שהוא מחפש משהו שנוכל להתכתב אתו ולקבל תשובות וגם ליצור תמונות , משהו כמו GPT וגימיני. למשל לאילו שחסום להם ....
emilionאני השתמשתי איתם לתקופה קצרה אבל זה עולה כסף. ויש מספר מעלות וחסרונות נוספים תלוי למה אתה צריך את זה. למה שאני הייתי צריך זה לא כ"כ עזר

אם יש למישהו רעיון אחר אשמח לשמוע
עיין בספוילר המטושטש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה