בקשה יש כזה דבר טלפון אלחוטי עם שלוחה נוספת רב קוית?

• הוסף לסימניות
יש את חברת לינק
אולי זה רק לעסקים

• הוסף לסימניות
לא קשור
רציתי לשאול יש אפשרות לעשות הפניה מהקו הביתי לפלאפון
לא קשור
רציתי לשאול יש אפשרות לעשות הפניה מהקו הביתי לפלאפון
בבזק מתקשרים לכוכבית 72 ואז מקישים את מספר הטלפון הרצוי כדי לנתק את עקוב אחרי לחיג שולמית 72

• הוסף לסימניות
תודה!!
2 שלוחות זה אומר שאפשר לדבר במקביל?
לא, יש טלפונים מיוחדים לשני קווים בדר"כ מאד יקרים, תבדקו האם הם מתאימים לשני שיחות במקביל מכל שלוחה אלחוטית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לאחרונה התוודיתי להתמודדות נוספת שחווים זוגות שמתמודדים עם צפיה לילדים.
הם נצרכים להגיע לבדיקות וטיפולים בשעות לא שעות ובמקומות שונים ומשונים ומעבר לעלויות הטיפול והתרופות שבד"כ לא ממומנים ע"י סל התרופות צריכים לשלם רכבים פרטים בעלויות שיכולות להגיע לפעמים קרוב לאלף ש"ח ליום ולפעמים הטיפול הוא שבוע שלם יום יום....
תכל'ס אני רוצה להקים מיזם שירכז נהגים מכל הארץ שמוכנים פעם בשבוע לעשות נסיעה חינם כחסד או כמעשרות ואז מי שיצטרך את הנסיעה יקושר לנהג שהתנדב לאותה נסיעה. (יש אפשרות בחינם ממש ויש אפשרות שהזוג יממן רק את עלות הדלק)
אני רוצה להדגיש שהמיזם הוא רק לזוגות עם ההתמודדות של ציפיה לילדים ולא משפחות שיש להם ילד מאושפז או משהו כזה, לא מזלזלת בהתמודדות הזו אך לכאלו יש ארגונים אחרים...
לענינו מה שדרוש לי כרגע:
1. נהגים מתנדבים (ברשותי אך ורק טלפון כשר ופרוג מסונן בנט פרי, אשמח אם תפיצו את הבקשה בכל פלטפורמה אפשרית)
2. יש לי משהו שמסכים להיות הרכז אך גם הוא רק עם טלפון כשר נראה לכם שילך שהנהגים יהיו מחוברים בקו וואטצאפון או שחייבים וואטצאפ? אז אני צריכה משהו שמסכים לפתוח את הפלטפורמה המתאימה ולעמוד ברשותה
אשמח לעזרה מכל מי שיכול בכל ענין שהוא
נ.ב. כמובן כשהמיזם יהיה מגובש אצטרך שתפיצו את הבשורה בקרב הקבוצות של המתמודדים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה