דרוש מידע יש כזה דבר מכשיר שיואמי כשר?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יצא פסק הוראה שמותר למי שקנה שיאומי כשר לקנות מכשיר חדש מכספי מעשר!!!
זה לא נכון יצא הוראה ששיאומי חצי טאצ' טרף!
מה שיצא לאחר זה הוא, שאפילו מי שיש לו שיאומי כשר, יקנה חדש משום מראית עין, ועל זה כתבו, שאפשר מכספי מעשרות.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון יצא הוראה ששיאומי חצי טאצ' טרף!
מה שיצא לאחר זה הוא, שאפילו מי שיש לו שיאומי כשר, יקנה חדש משום מראית עין, ועל זה כתבו, שאפשר מכספי מעשרות.
אז מה לא נכון? אתם אומרים אותם דברים בדיוק...

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי כל השיאומי ניתנים לפריצה ע"י חיבור למחשב והתקנת תוכנה וד"ל
רובם.
לא הQin1s+ מהגרסאות האחרונות של המילטון,
הQF9 ניתן לפריצה רק אצל בודדים,
והQin1s לא פלוס לדעתי לא ניתן.

2 הדגמים האחרונים לדעתי לא בשוק כבר המון זמן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ומי ישלם לי את דמי המכשיר אני סמכתי עליהם וקניתי בגלל ההכשר שלהם
אז שילמתי עליו 580 ש"ח מישהו לוקח אחריות על זה
בכיף שיבוא
מאמין שהקב"ה ישלם לו/לי על זה
ואם לא פה אז בבא
אני ממש מרגיש כמו בסיפור על רבי עקיבא והערבים...
אז @אלי @@@ מצאנו לך תורם למכשיר ...
ללא תיווך :)

• הוסף לסימניות
שכוייח לכל העוזרים והתומכים
אולי אני אפתח קרן בנדרים + וכל האנשים הטובים שיש כאן ישימו את מעשרותיהם שם :LOL: @יעקב דב אתה הנחשון ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה