יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
לשכור רכב + נהג ליום שלם לצורך טיולים בצפון (מסלולים)
כמה זה אמור לעלות? (משוער) והאם עשיתם את זה?
תודה

• הוסף לסימניות
עשינו את זה לפני כמה שנים עם מיניבוס
משלמים לפי שעות
היה מקסים ומאד מאד מאד מומלץ!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רק לזוג אולי עוד 2 בחורים.

• הוסף לסימניות
יש אחד שאני יודעת שהוא עושה דברים כאלו. דודי קאר: 0527655222
משפחה שאני מכירה נסעה איתו למקומות הקדושים בטרום החלאקה של בנם.
אין לי מושג לגבי מחירים, אולם הוא עוסק בזה ובהשכרות רכב, והשירות שלו מצויין!

• הוסף לסימניות
אז כל מונית שירות
מזמינים מראש לפי שעות

• הוסף לסימניות
אבל אני צריכה מישהו שמכיר את המסלולים ודרכי הגישה כלומר מישהו שעשה את זה ומתמצא...
וגם שלא יצא שחיטה של מחיר כי נראה לי -1000- 700שקל על יום טיול לזוג זה הרבה (יותר זול מלעשות רשיון ולהחזיק רכב... אבל בכ"ז....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1346482:
וגם שלא יצא שחיטה של מחיר כי נראה לי -1000- 700שקל על יום טיול לזוג זה הרבה

לא חושב שיש מצב לפחות מהסכום שצויין.
שיהיה ברור שהנהג לא יקח לעצמו פחות מ30-35 ש"ח לשעה. כבר הגענו ל400 ש"ח ויותר ליום שלם של טיול.
שכחת שיש גם דלק....... שיעלה ליום שלם לצפון [מהמרכז] לפחות 350 ש"ח. ויש גם שירות שהחברה/הנהג נותנים..

בקיצור, אם אין רכב, עדיף באוטובוס.

או לא לנסוע בכלל.. :(

• הוסף לסימניות
בהגיון 700-1000
זה לא יקר בכלל
רק דלק לצפון עולה 300
לא כולל רכב שזה 150-200

ומה עם השעות של הנהג?+ק"מ של הרכב

• הוסף לסימניות
700 ש"ח לכזה דבר זה לא שחיטה של מחיר, למרות שזה הרבה. חשבון פשוט: נסיעה מהמרכז לצפון פלוס טיולים בצפון זה כ500/600 ק"מ, שזה אומר 400/500 ש"ח רק הדלק. פלוס שכרו של הבן אדם שעובד בשבילכם כ10/12 שעות, 300 ש"ח זה לא הרבה [סה"כ 30 ש"ח לשעה על עבודה מאומצת]. לבד מזאת יש הוצאות חודשיות/שנתיות נוספות לרכב, כמו ביטוחים טסט רשוי תיקונים שוטפים ובלאי, שמוסיפות למחיר. לשם דוגמא, לשכור רכב ליום אחד לנהיגה עצמית בעונה זו, עולה קרוב למאתים ש"ח [כמובן לא כולל דלק], ומותר לנהוג בו לכל היותר 350 ק"מ, וכל ק"מ נוסף מחויב בקרוב ל2 ש"ח!
כך שלשלם 700 ש"ח ואפילו 1000 ש"ח לרכב כולל נהג כולל דלק כולל 500/600 ק"מ, זה אפילו זול.
אם אתם מחפשים זול, תסעו באוטובוס.

• הוסף לסימניות
אז יותר קל למצוא את הנהג מבין חברינו ולהציע לו טיול תמורת נהיגה?
תודה.

• הוסף לסימניות
מחפשים עוד זוג [שיהיה חברים/משפחה] בעלי רשיון, מוציאים רכב, נוסעים ונהנים..
ומתחלקים בהוצאות.. :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה