יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
אתר נקי לצפיה ישירה של סרטי טבע?
עבור חולה השוהה בבית חולים
אפשר גם במייל
מעדיפה לא קישורים לאתרים בעיתיים בשלב זה.
ואיפה יש אירגונים שמכירים בזול מחשבים נידים או נגנים לצרכים כאלה

• הוסף לסימניות
לא מכירה אתר אבל יש בדיסקים.
אני חושבת שזה של "ניצוצות של קדושה".

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לקישור לאתר שאחרי שנגמר הסרט לא מופעים תמונות לא לענין וכו'?
מחפשת דוקא לצפיה ישירה
תודה.

• הוסף לסימניות
רגע, לניצוצות הנ"ל יש אתר, אני כמעט בטוחה.
אבל בתשלום של מנוי חודשי.
זה יכול להתאים?
אולי מנוי לחודש נסיון בלבד (לא יודעת אם יש שם אפשרות כזו)
לברר לך?
האם זה לאישה מבוגרת? כי הסרטים שלהם יותר מתאימים לילדים כמובן.

• הוסף לסימניות
נעמי, צפייה ישירה זה מינוח שבד"כ הולך על יוט-יוב. גמני אשמח לשמוע לצורך אישה שנכנסה לשמירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1437876:
רגע, לניצוצות הנ"ל יש אתר, אני כמעט בטוחה.
אבל בתשלום של מנוי חודשי.
זה יכול להתאים?
אולי מנוי לחודש נסיון בלבד (לא יודעת אם יש שם אפשרות כזו)
לברר לך?
האם זה לאישה מבוגרת? כי הסרטים שלהם יותר מתאימים לילדים כמובן.
אני צריכה משהו לאשה שלצערנו צריכה משהו ברמה של ילדים ומטה משהו קליל שלא צריך לשמור על רצף ולהחזיק ראש אלא הנאה מהצפיה כרגע.
אשמח מאד לקישור לאתר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1437966:
אני צריכה משהו לאשה שלצערנו צריכה משהו ברמה של ילדים ומטה משהו קליל שלא צריך לשמור על רצף ולהחזיק ראש אלא הנאה מהצפיה כרגע.
אשמח מאד לקישור לאתר!

חולת סרטן?
אם כן,
יש משפחה בירושלים שיש להם ספרית סרטים ענקית שמשאילים ללא תשלום
אבל רק לחולי סרטן ל"ע

• הוסף לסימניות
מחפשת באזור המרכז.
בכל מקרה צריך לשבת לידה ולהפעיל לה ולא תמיד מי שלידה מסתדר עם זה... לכן חשבתי על צפיה ישירה לשלוח קישור ואז זה פועל...

• הוסף לסימניות
ארגון "עזרה למרפא" יש להם השאלה בחינם של מחשבים ניידים וסרטים לחולים.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה למצוא את האתר שלהם
מקווה שיענו לי במייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה