יש לי יום יום צבע

• הוסף לסימניות
אדם הילמן מגיש: אובייקטים יומיומיים מאורגנים בצורה אובססיבית לתוך תבניות

ניו-ג'רסי "מעבד אובייקטים" אדם הילמן הגביר את מאמצי הארגון שלו בחודשים האחרונים, דוחף את דפוסי מאורגן במדויק של חפצים יומיומיים לתוך עיצובים יותר ויותר מסובך. כל דבר, החל בדגני בוקר ועד לציוד משרדי, מוצא את מקומו בפריסות סימטריות מבוקרות היטב, שלוקחות שעות למדוד, לחתוך ולסדר. הילמן עכשיו מניות כמה העבודה הטובה ביותר שלו הדפסים

hillman-1.jpg
hillman-2.jpg
hillman-3.jpg
hillman-4.jpg
hillman-5.jpg
hillman-6.jpg
hillman-7.jpg
hillman-8.jpg
hillman-9.jpg

.

• הוסף לסימניות
אובייקטים צבעוניים זעירים מאורגן בקפידה על ידי אדם הילמן

אם אתה צריך מנה של צבע (וסוכר) מוזרק להאכיל Instagram שלך, החשבון של אדם הילמן הוא כנראה ההימור הטוב ביותר שלך. האמן החזותי המבוסס על ניו ג'רסי מתרומם דרך המוני חפצים ומזונות יומיומיים צבעוניים שהוא מארגן לדפוסים דמויי זן, למגדלים ולמעברי צבע. נראה כאן כמה המועדפים שלנו מן החודשים האחרונים, והוא הודעות לעתים קרובות על Instagram ו Tumblr. (דרך דברים מאורגנים בצורה מסודרת)

hillman-1.jpg
hillman-2.jpg
hillman-3-new.jpg
hillman-4.jpg
hillman-5.jpg
hillman-6.jpg
hillman-7.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מתמוגגת מכל אשכול שלך!!!!!
סליחה שלא הגבתי לך עד היום
כמובן ששלחתי תודה!

• הוסף לסימניות
אדם הילמן מגיש: אובייקטים יומיומיים מאורגנים בצורה אובססיבית לתוך תבניות

ניו-ג'רסי "מעבד אובייקטים" אדם הילמן הגביר את מאמצי הארגון שלו בחודשים האחרונים, דוחף את דפוסי מאורגן במדויק של חפצים יומיומיים לתוך עיצובים יותר ויותר מסובך. כל דבר, החל בדגני בוקר ועד לציוד משרדי, מוצא את מקומו בפריסות סימטריות מבוקרות היטב, שלוקחות שעות למדוד, לחתוך ולסדר. הילמן עכשיו מניות כמה העבודה הטובה ביותר שלו הדפסים
היי
יש לך עוד בסגנון

• הוסף לסימניות
כל פעם כשאני רואה אשכול של @א-ירושלמית אני פותחת, אפילו פעם אחת לא קרה שהתאכזבתי.
מאיפה את משיגה את כל התמונות המאלפות האלו???
מי מספר לך כל פעם את הסיפורים שמאחורי התמונות???
מדהים!

• הוסף לסימניות
בתוך כל טקסט אני מחביאה איפשהו לינק.
אל תשאלו אותי, אני לא זוכרת איפה אני תוקעת אותו.

זה אתר של אמנים.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה