דרוש מידע יש לי כמה ספרי קריאה בבית...

• הוסף לסימניות
מה יהיה הכי שווה לקרא בפסח??

זאת הרשימה:
פגע וברח
ידידיה
אופק הפוך
חזית כפולה
מסתנן חוקי
זעם כבוש
המצולע

אשמח לקרא תגובות ;)

• הוסף לסימניות
למה לא הכל?

• הוסף לסימניות
לדעתי זה הסדר ;)

חזית כפולה
מסתנן חוקי
זעם כבוש
המצולע
ידידיה
אופק הפוך
פגע וברח.

כמובן כל אחד והעדפותיו...
אם יש הזדמנות וזמן רק לאחד - אז מסתנן חוקי.

• הוסף לסימניות
1.פגע וברח - רגש. מטורף מומלץ מאוד!
2.המצולע
3.חזית כפולה(ראשון בסדרה)
4.מסתנן חוקי(שני בסדרה)

השאר פחות... ואת ידידיה לא מכירה

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני אלך על פגע וברח באמת...
כי לפי השם של הספר נראה לי שאני אבכה מהספר...
ככה שבחול המועד זה הזמן הכי מתאים...

• הוסף לסימניות
אם יש הזדמנות וזמן רק לאחד - אז מסתנן חוקי.
אם כבר לקרא את הספר הזה חייב לקרא את כל הסדרה...
נראה מתי יהיה לי זמן לקרא את כל הסדרה (מה שבטוח שני הספרים הראשונים אצלי ויש עוד דיי הרבה זמן עד שאני אצטרך להחזיר אותם לספריה...)

• הוסף לסימניות
ידידיה - אין לי שאלה.
זה ספר מרתק ששווה לכל אחד לקרא.
ספר עם תוכן ממש, שיכול לשנות את המבט על החיים, אבל כתוב כל כך מעניין.
קראתי אותו מלא פעמים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונות,
בסוף החלטתי ללכת על 'פגע וברח'
ואחר כך כנראה מצולע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה