סינונים יש לי כמה שאלות לגבי חסימות/הגבלות באינטרנט, +הסרטת מחשב

• הוסף לסימניות
שלום,
1. האם אפשר לחסום במחשב אפשרות גלישה דרך חלון אורח?- אפי' אופציה עם קוד מנהל.
2. האם אפשר להגדיר איכשהו רק מיילים מסויימים שיהיה אפשר לפתוח אצלי במחשב- ולא כל אחד שישב על המחשב שלי יוכל לפתוח את שלו?
את הנ"ל שאלתי את החברת סינון שלי ואמרו לי שדרכם אין אפשרות, אשמח לאופציה אחרת אם קיים

3. מחיקת היסטוריה- יש אפשרות להגדיר שהיא תהיה רק ע"י סיסמת מנהל?
4. האם קיימת אפשרות של הסרטת מסך קבועה- בלי שהמשתמשים יראו שמוסרט/יוכלו לעצור את זה?

אשמח לכל מידע בעניין. דחוף לי
תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום,
1. האם אפשר לחסום במחשב אפשרות גלישה דרך חלון אורח?- אפי' אופציה עם קוד מנהל.
אני לא כ"כ מבין בזה, אבל בדרך עוקפת ודאי ניתן:
ניתן למחוק את התוכנה של הגלישה בסתר (נמצא בכל דפדפן אפשהו בתיקייה שלו), ואם המשתמש הוא לא מנהל הוא לא יוכל להחזיר את זה, ניתן ג"כ לחסום התקנות לגמרי

• הוסף לסימניות
2. האם אפשר להגדיר איכשהו רק מיילים מסויימים שיהיה אפשר לפתוח אצלי במחשב- ולא כל אחד שישב על המחשב שלי יוכל לפתוח את שלו?
ניתן להתקין אנטי וירוס (כמו ESET) או כל מה שאפשר להגדיר בו רשימה שחורה ולהכניס ברשימה השחורה את דף הכניסה למייל, ורק המייל עצמו יהיה פתוח, ומייל מחובר כבר לא צריך לעבור דרך דף הכניסה למייל (בנטפרי אפשר בהגדרות סינון)

• הוסף לסימניות
4. האם קיימת אפשרות של הסרטת מסך קבועה- בלי שהמשתמשים יראו שמוסרט/יוכלו לעצור את זה?

רק להווי ידוע שהדבר לא חוקי אם שאר המשתמשים אינם מודעים

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ מבין בזה, אבל בדרך עוקפת ודאי ניתן:
ניתן למחוק את התוכנה של הגלישה בסתר (נמצא בכל דפדפן אפשהו בתיקייה שלו), ואם המשתמש הוא לא מנהל הוא לא יוכל להחזיר את זה, ניתן ג"כ לחסום התקנות לגמרי
תודה, אני אבדוק

ניתן להתקין אנטי וירוס (כמו ESET) או כל מה שאפשר להגדיר בו רשימה שחורה ולהכניס ברשימה השחורה את דף הכניסה למייל, ורק המייל עצמו יהיה פתוח, ומייל מחובר כבר לא צריך לעבור דרך דף הכניסה למייל (בנטפרי אפשר בהגדרות סינון)
יש לי אנטי וירוס ESET, אבל אם אני אכניס לרשימה שחורה בעצם כל האינטרנט יהיה חסום חוץ מהמייל שהגדרתי? מאמינה שברגע שפותחים את זה יוכלו דרך המייל לפתוח משתמש נוסף, לא?!
אני אנסה לבדוק שם

לא ידוע לי, אולי צילום מסך יש
אגב, אינני בטוח שהדבר מותר
למה אסור? - אם זה מחשב שלי? - יש עוד כמה שמידי פעם משתמשים בזה,
באופן כללי לא מעניין אותי להסתכל בזה, רק במקרים חריגים, שמעתי משהו בדרך עקיפה על אחד מהמשתמשים אצלי, ולכן רוצה לעשות את זה לראות שתקין, ולוודא שמה ששמעתי לא נכון (במידה ויהיה נכון, אני יאסור שימוש למשתמש אצלי במחשב)

• הוסף לסימניות
יש לי אנטי וירוס ESET, אבל אם אני אכניס לרשימה שחורה בעצם כל האינטרנט יהיה חסום חוץ מהמייל שהגדרתי? מאמינה שברגע שפותחים את זה יוכלו דרך המייל לפתוח משתמש נוסף, לא?!
מעבר לחשבון נוסף חייבת להיות דרך דף הכניסה לחשבון, ואם דף זה חסום אז הכל בסדר, מניסיון
רק יכול להיות שיש כמה אפשרויות לדף הכניסה לחשבון וצריך לוודא שהכל חסום
למה אסור? - אם זה מחשב שלי? - יש עוד כמה שמידי פעם משתמשים בזה,
אם ככה אני לא יודע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה