מצטרפת לנאום!!זו הבעיה של מעבדי המזון של קנווד.
יש מרחק גדול מדי בין המכסה לפומפיה.
קנווד טובים במיקסרים נקודה.
לא במגהצים ולא במעבדי מזון...
נאום המאוכזבת....
גם אני.מצטרפת לנאום!!
נכון. כבר הספקתי לשכוח. (את שלי כבר זרקתי מזמן....)גם אני.
יש לי בראון וגם שם אני נשארת בממוצע עם ארבע תפוחי אדמה לא שמישים [אם אחבר את החלקיקים שנותרו בבדידותם..]
אני מצטרפת למה שכתבה @חני גרינשטיין שהרווח בין הפומפיה למכסה גדול,
ראיתי אצל אמא שלי שהמעבד מזון עושה לה יופי של עבודה, אבל ממש יופי!!
לא זוכרת של מי המעבד אני צריכה לשאול אותה,
וכשחקרתי את העניין לעומק ראיתי שהדיסקית מכסה את כל שטח הקערה, מה שאצלי לא -
הדיסקית קטנה ויש רווח בין השוליים שלה לקערה.
אולי זה גם קשור.
נכון.במעבד מזון של קנווד נשארים המון חתיכות. בקוצץ ירקות שמתחבר למיקסר קנווד קצת יותר טוב.
(מעדיפה להוציא את כל המיקסר עם החלקים מאשר להשתמש במעבד מזון)
במעבד מזון אני משתמשת עם הסכין שמסתובבת בתוך הקערה לקרמים/ לריסוק בסקויטים / לריסוק בצל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים