כללי יש לי סיפור לספר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
איזה סיפור מקומם!
הפונטים, אגב - יפים מאד!!

• הוסף לסימניות
אגב,
בידיעות אחרונות יש כתבת חרדית נחשבת מאד,
אני מכירה אותה אישית -
אפשר ליצור איתה קשר ולאיים עליהם בכתבה מרשיעה,
אחרי שיש כ"כ הרבה נפגעים זה לא כמו שני אנשים שטוענים טענות,
זו כבר חבורה!
בכל אופן, ודאי שצריך בכל מקרה עו"ד טוב.

• הוסף לסימניות
בס"ד
זה מה שקורה לאנשים ישרים מדי. לא מדמיינים אפילו שיש זאבים כאלו גדולים בחוץ שמחכים רק לטרף קל...
שים מבטחך בבורא עולם ומי יתן ומכאן תצמח לך טובה גדולה בע"ה
בכל אופן, תודה שחשפת את הסיפור, כך אחרים ילמדו להזהר
חוץ מזה - איזה יופי של פונטים. הצלחות וברכות

• הוסף לסימניות
ונראה לי שהפתרון האולטימטיבי לפעם הבאה הוא - לשלוח משפט בן 3 מילים שכתוב בפונט, שכמובן מכיל רק חלק מאותיות הא"ב ולא את כולן (רצוי שלא יכלול אותיות יחודיות כמו ש', פ', א, צ'). ולכתוב להם שאם הם מעוניינים לראות עוד, שיקבעו איתך פגישה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;494317:
ונראה לי שהפתרון האולטימטיבי לפעם הבאה הוא - לשלוח משפט בן 3 מילים שכתוב בפונט, שכמובן מכיל רק חלק מאותיות הא"ב ולא את כולן (רצוי שלא יכלול אותיות יחודיות כמו ש', פ', א, צ'). ולכתוב להם שאם הם מעוניינים לראות עוד, שיקבעו איתך פגישה.

אפחד לא יספור אותך אם לא יקבל את כל כל המילים כולל זרימה. ומקצב של האותיות..

• הוסף לסימניות
לפני פניה לעו"ד, תפנה לרב

• הוסף לסימניות
חחח

כשהראתי פונטים לאבא שלי הוא אומר לי מה זה??
זה כתב רגיל חח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;489288:
כדאי באמת עו"ד כי כל מילה שבטעות בלי ידיעה בפניה שלך הם באיזה שהוא דרך יגידו שלפי הניסוח הבעת את הסכמתך ברגע זה. וכד'.

מזה אני חושש וגם שלא יזייפו לי איזה מייל שלא כתבתי מעולם..

• הוסף לסימניות
לכל חברי הפורום,

הוצאנו לאור קטלוג 2011 ובטעות אנוש כללנו בו הפונט "שוקון" של שוקי דיין, כאילו היה פונט שכבר אושר על ידי המעצב. מיד כשנוכחנו בכך, ניסינו לאתר את המעצב ואף כתבנו לו מספר מיילים על מנת להסדיר את העניין. לאחר כמה שבועות, כשענה לנו, כתבנו שלו שאנחנו שמחים לשמוע ממנו, שכן כך וכך ארע…. והתנצלנו בפניו על הטעות.

מאיליו ברור שלא רצינו לגזול זכויות שלו ומעולם לא פרסמנו פונט שלא בהסכמה מלאה עם מעצבי הפונטים (70 מעצבים) ולראיה גם נתנו לו קרדיט, הלא כן?

אולי כאן המקום לציין שאנחנו רואים את שליחותנו גם בהגנה על זכויות יוצרים שלנו ושל מעצבים שמעצבים ומוכרים דרכנו את הפונטים.
אנחנו מניחים שגם אתם, כמי שעוסקים במלאכת העיצוב, חרדים לזכות היוצרים שלכם על עבודותיכם שלכם וההגנה והמודעות לזכויות יוצרים שהחדרנו לשוק מגנה כיום גם עליכם.

לכן, אנו מצטערים על הטעות שנפלה ונדאג להסדיר את העניין עם כל הכבוד הראוי.

צביקה רוזנברג
מסטרפונט בע"מ
www.masterfont.co.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה