כללי יש לי עבודה בשבילכם... לוגו.

• הוסף לסימניות
לדעתי לוגו זה תלוי בבעל מקצוע
מה שהוא רוצה לשדר.
זול והמוני או איכותי ,יחודי וזכיר (וזה דורש מחשבה...השקעה ויצירתיות וזה מבחינתי העיקר ולא הביצוע למעשה)
כמו ההבדל בין בגד מבאזר שטראוס
וGAP וכדו'
שווה להשקיע בשביל העתיד !!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1356294:
עדן צודקת 100 %!!!
מי שמכיר את עצמו שהוא עושה סקר שוק והמון סקיצות וכו' וכו' ואז מכין לוגו מ ק צ ו ע י ! שיקח 1000 ש"ח ויותר
אבל כגרפיקאית נורמלית מהציבור שלנו שלמדה את כללי הלוגו ועובדת ברמה מקצועית ואנחנו הרי רואים פה את רמת הלוגואים, אלופים אנחנו לא
זה פשוט טפשי לקחת 1000 ש"ח ויותר ללוגו

לי לוקח בעז"ה מקסימום 10 שע' להכנת לוגו כולל הלוך וחזור של הלקוח ואני לוקחת 500 ש"ח
בדר"כ הלקוח רוצה גם כרטיס ביקור וגם בלאנק ומעטפה ואז כולל הכל מגיע ל 750 ש"ח
מי שבא אלי יודע שהוא לא קוקה קולה ואני לא מעצבת על

בהצלחה לכולם

למה לעשות הכללות?
אם את עדיין ברמה של 500 ללוגו, אין בעיה.
כל אחד ואיפה שהוא עומד, כמה הוא משקיע, וכמה עבודה יש לו (כן התמחור גם לפי זה)
וכמובן רמת המקצועיות, והמוצרים שהוא מוציא!

כל אחד מתחיל מלהיות מתחיל, אף אחד לא נולד תותח.
עובדים קשה כדי להתקדם ולהתמקצע, כל אחד בתחומו, ויש מחיר לכל זה.

מי שחושב שלעשות לוגו זה פונט ואייקון שיראה טוב (כבר כתבו כאן..)
אין בעיה והמחיר בהתאם, אפשר גם פחות מ 500 ש"ח ועדיין להרוויח יפה :)
אצלי המיתוג עובר תהליך אסטרטגי של מחקר עמוק וארוך, שיתאים ללקוח, לקהל היעד שלו ולצרכים של העסק, ועוד, ואלו המטרות של מיתוג!
כמובן שעל זה יש מחיר בהתאם!

ולהיות גרפיקאית נורמלית, זה לדעת לתת ללקוח את המוצר שהוא צריך, לפי המטרות שלו והצרכים של העסק, ולא לפי מה שנראה לי או לא בעין...

• הוסף לסימניות
למה לעשות הכללות?

כי יש פה הרבה "לוגויים" של הגרפיקאיות בעצמן שמראים מה הרמה שלהן.

(ולא קשור לאשכול זה, יש כאן הרבה שאין להם מספיק ידע ועפות על עצמן אבל בסדר... גם שיווק עצמי טוב יכול להביא כסף)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1356422:
למה לעשות הכללות?

כי יש פה הרבה "לוגויים" של הגרפיקאיות בעצמן שמראים מה הרמה שלהן.

(ולא קשור לאשכול זה, יש כאן הרבה שאין להם מספיק ידע ועפות על עצמן אבל בסדר... גם שיווק עצמי טוב יכול להביא כסף)

אני כמובן לא מדברת עליהן!
הדגשתי כמה פעמים לאורך השרשור הזה,
ברור שהמחיר נגזר מידע ותק ומקצועיות! אין חולק!

מי שמוציא עבודות ברמה בינונוית או פחותה מכך, ברור שהמחיר חייב להיות בהתאם
ואז אולי 500 גם יקר...

כל אחד צריך לדעת את מקומו, ומחירו בהתאם.

• הוסף לסימניות
עדן צודקת 100 %!!!
מי שמכיר את עצמו שהוא עושה סקר שוק והמון סקיצות וכו' וכו' ואז מכין לוגו מ ק צ ו ע י ! שיקח 1000 ש"ח ויותר
אבל כגרפיקאית נורמלית מהציבור שלנו שלמדה את כללי הלוגו ועובדת ברמה מקצועית ואנחנו הרי רואים פה את רמת הלוגואים, אלופים אנחנו לא
זה פשוט טפשי לקחת 1000 ש"ח ויותר ללוגו

לי לוקח בעז"ה מקסימום 10 שע' להכנת לוגו כולל הלוך וחזור של הלקוח ואני לוקחת 500 ש"ח

בהצלחה לכולם

אוי. אוי ואבוי.

ראשית, נא לא להכליל. מה פירוש המשפט הזה - ״הרי רואים פה את רמת הלוגואים, אלופים אנחנו לא״??? בציבור שלנו יש מספיק מעצבים מעולים ומקצועיים ו- 1000 ₪ זה מחיר סביר בהחלט ללוגו. על סמך מה קבעת שזה טפשי? באיזה שלב זה נהיה טפשי? בשלב הבריף? הסקיצות? או שאולי מי שקובע שמחיר כזה הוא טפשי אפילו לא יודע לגשת לבניית לוגו בדרך של בריף ומינימום אסטרטגיה...

את חדשה כאן ועדיין לא נראו עבודות שלך כמדומני, אבל לקחת סכום x ולקבוע שאחרים מקצוענים שהשקיעו רבות רבות בתחום ולוקחים סכום y - הינם נוהגים בטיפשות, זה קצת... הזוי :rolleyes:

ועוד משהו קטן - מי שלא ישאף להיות גנרל, אפילו חייל פשוט לא יהיה. אז תאמיני בעצמך ואולי יום אחד ימתגו אצלך מחדש את קוקה קולה...:)

ואפיזודה שקרתה לי לאחרונה - לקוח ברר אצלי מחיר של לוגו וקיבל הצעה, היה יקר לו אז אמרתי לו שילך למישהו אחר. מצא מישהו ב-300₪ וכמו שזה נראה ככה זה עלה.
אין אפס, בשביל מוצר טוב, משלמים טבין ותקילין.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו,
ספציפית בלוגויים של צלמות כאן בפורום.

המוצלחים ביותר בעיני -אילו שבאמת משקפים קצת יותר יחודיות של הצלמת- נוצרו ע"י הצלמות בעצמן (לדוג': רחליM, שרה טירהויז).
(כן גם לגרפיקאיות יש לפעמים קיבעון שבלוגו של צלמת ילדים חייבים להופיע או מצלמה או פרפרים/עפיפונים/פרחים)

• הוסף לסימניות
נחמי, סתם הערה קטנה
הלוגו שלך למשל לא משקף מה שאת וחבל
:(

• הוסף לסימניות
תודה.
מאיפה את יודעת מה הרמה שלי שעל סמך זה החלטת?
(רק הערונת, ה"פונט" בלוגו שלי זה בניה עצמית, לא איזה פונט חינמי, יש מאחורי זה חשיבה מסוימת)

• הוסף לסימניות
סליחה על המילה 'טיפשי' עשיתי טעות, התכוונתי 'לא הגיוני'

אני מחכה לרגע שישלמו לי 100 ש"ח לשעה, אולי יום אחד זה יקרה, אבל אם אני עובדת כשכירה ב 45-35 ש"ח לשעה ופתאום בא לי לקוח שאפשר להרויח עליו 50 + אני אומרת תודה לה' ועושה את העבודה

וההכללה שעשיתי היא בין מי שעושה סקר שוק, עם תהליך אסטרטגי של מחקר וכו וכו' כתבתי שיקח 1000 +,
ה500 ש"ח עליהם דיברתי הם ל'סטנדרטים' שבינינו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1356486:
סליחה על המילה 'טיפשי' עשיתי טעות, התכוונתי 'לא הגיוני'

אני מחכה לרגע שישלמו לי 100 ש"ח לשעה, אולי יום אחד זה יקרה, אבל אם אני עובדת כשכירה ב 45-35 ש"ח לשעה ופתאום בא לי לקוח שאפשר להרויח עליו 50 + אני אומרת תודה לה' ועושה את העבודה

וההכללה שעשיתי היא בין מי שעושה סקר שוק, עם תהליך אסטרטגי של מחקר וכו וכו' כתבתי שיקח 1000 +,
ה500 ש"ח עליהם דיברתי הם ל'סטנדרטים' שבינינו

לא הבנתי למה ססטנדרטי לא אמור לכלול אסטרטגיה?
את עושה סתם לוגו להנאתך או לעסק אחר?
אם את עושה לעסק חובה לעבור תהליך / בריף / אסטרטגיה / כל מילה אחרת שמשקפת את הצרכים של הלקוח, ועל פי זה נבנה המיתוג שלו.
אם מיתוג לא עובר תהליך כזה , זה לא מיתוג ולא לוגו, סתם איזה אייקון או מילה בלי קשר או עם קשר מיקרי... (אפשר להוריד משאטרסטוק ותוך שעה יש לוגו מוכן, ואז תקחי 100 ש"ח ללוגו והנה, הרווחת 100 לשעה)

ואל תחכי לאף אחד שישלם לך 100 לשעה כי זה לא יקרה,
כי זה לא הולך לפי מה שרוצים לשלם, אלא לפי מה שאת קובעת לעצמך!
אם תקבעי שאת רוצה 100 לשעה תתמחרי בהתאם. הכל בחירה שלך.
ומי שעובד בצורה נכונה, מרוויח גם הרבה יותר מ- 100 לשעה!
זה לא משהו הזוי.
(לגבי שכירה ברור שהמחירים יותר נמוכים לשעה בד"כ אבל גם תלוי באופי המשרה ועוד...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1356358:
יש מצוינות, ויש מיקצועיות ויש הכל.

אבל, אם אנשים אפילו רק חושבים שהם יוכלו להיות מיקצועיים אחרי קורס שכזה זה מראה טוב מאוד מה הרמה.
(סתם דוגמה עצמית, אני התחלתי ללמוד צילום בתור תחביב חביב בגיל 17 אז הלכתי לקורס של כמעט שנה והיו שם הרבה שחשבו שזה יספיק להם כדי להיות צלמות ברמה של X,
אם הייתי יודעת שזה יהיה המיקצוע העתידי שלי הייתי הולכת ללמוד במקום עם התוכנית לימודים הכי ארוכה)

אין מה לדאוג, המיקצועניות החרדיות מפוצצות בעבודה ויש להם קהל איכותי ורחב,
אני מדברת על סטנדרטים.
ואגב, ברור שבמגזר החילוני צלמי ילדים הם ברמה נמוכה יותר הטובים מתעסקים בתחומים מתגמלים יותר.
זה נכון בכל תחום ובכל מגזר.
ובאמת, יש כאלו שלומדים קורס קצר ויש להם יכולות שיווקית מדהימה ואת פשוט לא מאמינה איך הם באמת מוכרים. לא לחכמים לחם ולא לקלים המרוץ, ברכת ה' היא תעשיר.

• הוסף לסימניות
למלכי שפתחה את הדיון, ולכל הצלמות האחרות כאן -
ברמה מסויימת אני מסכימה איתכן מאוד
(למרות שלוגו אצלי יעלה לכן יותר מ- 500 ש"ח וגם יותר מ- 1000)
העסק לא יקום או יפול על לוגו
ואם לצלמת אין 1000 ש"ח או יותר להשקיע בעיצוב שלו - שתעשה משהו פשוט יותר, בסכום שכן מתאים לה. אם היא תעבוד נכון ותקדם את עצמה בצורה טובה היא תוכל אחרי תקופה להשקיע בלוגו מקצועי כמו שצריך.
ועל זה צריך להיות הדגש לדעתי.
בעלות עסק מתחילות שמוציאות הוצאות ענק על עיצוב גרפי הכי איכותי בשוק, לפני שיש להן הכנסות שמאפשרות את זה - יכניסו את עצמן לבעיות תזרים מזומנים.
(שזו הסיבה העיקרית לסגירת עסקים קטנים, לפי הסטטיסטיקה)

אני בפירוש לא ממליצה לכל עסק להשקיע מיד בלוגו
לפעמים הרבה יותר נכון להשקיע בקידום העסק
(אפשר לפנות אלי ליעוץ בנושא)
ליצור רווחים ראשוניים יציבים, ואז לפנות לשלב הבא

• הוסף לסימניות
תהליך העבודה שלי לבנית לוגו:
אני מתחקרת את הלקוח, כמה שיותר, מי הקהל, מה הוא מציע, מה הוא רוצה שהלוגו שלו ישדר
אח"כ אני פותחת את גוגל ומקישה את תחום העסק שלו ורואה עוד כמה לוגואים מהתחום, ואז אני פותחת את..... שאטרסטוק, מקישה את המילים הרצויות מסתבכת שעה שעתיים, אחרי שראיתי הרבה אפשרויות ואחרי התלבטויות רבות, אני מתחילה לעצב לוגו, הפונט הכי חשוב לי ואני גם משקיעה בו שיראה יציב ואיכותי, לפעמים אני נעזרת במה שראיתי בשאטרסטוק ולפעמים זה רק עושה לי השראה, אבל בגדול לוקח 5- 6 שעות העיצוב של הסקיצות הראשונות, ואח"כ הלקוח משפץ כיד הדמיון הטובה עליו, אני תמיד מייעצת ללקוח להתייעץ עם עוד מבינים בתחום הלוגואים ולשמוע מה דעתם, בדר"כ הוא עושה את זה, גם אני מתיעצת עם מבינים יותר גדולים ממני וכך הענין נסגר
ואז עוברים לשאר הניירת.

האנשים שבאים אלי זה אנשים סטנדרטיים שיש להם אפשרות כלכלית מוגבלת, בדיוק כמו שלא כל המפרסמים הולכים על משרדי פרסום גדולים, אני מכירה את מקומי, והם מכירים את מקומם

יש לי ליד הבית חנות שפתחה עסק ענק עם לוגו מדהים ופרסומים בטוב טעם ופיזרה ריח של סטייל באויר, בסופו של דבר אחרי פחות משנה פשטה את הרגל, לפעמים צריך גם לדעת להיות בינוני איפה שצריך.

בהצלחה לכולם, סליחה ומחילה על ההכללות, אני מהאנשים שחושבים שכולם פחות או יותר כמוני...

• הוסף לסימניות
הי, סטודיו פלש,
מאיפה נולדת כאן אחרי 7 שנות נסיון?

לפי אופי התגובות שלך יש לי תחושה שאת 'ניק' ותיק כאן
והתביישת\חששת לכתוב את כל זה תחת השם המקורי שלך
ועכשיו, תחת המעטה החדש את יכולה לומר את מה שבאמת חשבת

(ואולי יש כאן עוד כאלו שחושבים ככה - רק מתביישים להגיד?)

לפעמים הכוחניות של חלק מהפורום כאן מפחידה.
אם כל כך טוב לכם עם התמחור והלקוחות שלכם - מה כל כך מקפיץ בזה שיש מתחילות שלוקחות 400 ללוגו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brod;1356560:
לפעמים הכוחניות של חלק מהפורום כאן מפחידה.
אם כל כך טוב לכם עם התמחור והלקוחות שלכם - מה כל כך מקפיץ בזה שיש מתחילות שלוקחות 400 ללוגו?

שום דבר לא מפריע, בכנות.
כל מתחיל לקח כאלו מחירים בהתחלה

הדיון הנוסף התחיל בעקבות ניקית די ותיקה
שטוענת שיש מחירים נפרדים לפריפריה, ויש חולקים על העניין.
זה הכל.

זה פורום צבורי דיוני, וכל אחד יכול לכתוב את דעתו.

• הוסף לסימניות
אז אם מקובל כאן על כולם שמתחילה לוקחת בסביבות 400 ללוגו
וגרפיקאית עם נסיון לוקחת 1000+
-אז על מה העצבים בעצם?

אפשר היה לראות לפי סוג הפניה שלא מדובר כאן במי שתשלם 1500 ללוגו
הבקשה היתה מיודעת למתחילים שבינינו שיעשו לה מחיר זול, יחסית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brod;1356560:
לאף אחד לא איכפת אם מתחילה לוקחת 400 ש"ח או אפילו 100 ש"ח ללוגו.
בינינו - גם אם היא מוסיפה כסף ללקוח שרק יעשה אצלה את העבודה, זה לא מזיז לאף אחד.
אבל כן מפריע כשהמתחילות לא יודעות לאן הן אמורות להגיע.
זאת אומרת - לדעת שהמחיר של לוגו טוב בשוק הוא 250$ ומעלה. לפחות.
ברגע שהדבר הזה ברור להן, כבר לא משנה לאף אחד כמה שהם לוקחים בפועל מהלקוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1356143:
אני די מתפלאת מהתגובות שלך,
לא מזמן היה כאן אשכול שדיבר אם יש התחשבות למיקום המגורים, פריפריה או בעיר..
מה זה 500 ש"ח ללוגו? פעם עשית שיקלול של שעות? כמה את מרויחה לשעה כעצמאית? 30 ש"ח?
את לא יושבת לכתוב בריף, למצוא ערכי מותג?
לא משתגעת עם סקיצות ותיקונים הלוך חזור מהלקוח
ולא יושבת שעות לחפש השראות?

לא מתאים לך

אז מה אם את גרה בפריפריה? והצלמת גרה בירושלים, אז מה, היא צריכה לשלם לפי איפה שהיא גרה או לפי איפה שהמעצבת גרה?
מה זה קשור בכלל?
את משווה את עצמך לאלה שלוקחים 150-200 ש"ח ללוגו???

1,000 ש"ח זה מחיר סביר לגרפיקאית *טובה* עבור לוגו
קודם כל מהסיבה שלוגו זה מוצר מאד יקר ומהותי בהקמת ומיתוג העסק, זה הפנים של העסק! אז גם אם לוקח לי חצי שעה לעשות את זה - ללקוח זה שווה הרבה הרבה יותר מזה.
שנית, לוגו זה עבודה. לא מקשקשים באילוסטרייטור פונט יפה, מורידים אייקון משאטרסטוק וזהו. זה עבודה מאד מאד מדוייקת עם המון מחשבה.
זה הכל

וכן, אני לוקחת יותר מ-1000 ש"ח ללוגו
(מי שסוגר עסקה עד י' אלול מקבל 20% הנחה אמיתיים, שזה כבר ממש מגיע למחיר השוק.. :p )

בהצלחה לכולם!

קודם כל תודה על הפרגונים הרמוזים...:)
אבל, אני חייבת לחלוק עלייך בנושא הפריפרייה - פשוט בגלל שאני חיה את המציאות כאן ואת לא...
בואי נתחיל מזה שהכל כאן קורה בדיליי.
האופנה מגיעה בדיליי, מודעות לטרנדים מגיעה בדיליי, וכן - גם מודעות לחשיבות העיצוב מגיעה בדיליי.
כמה עסקים בבני ברק היו מוכנים לשלם 1000 ש"ח + על לוגו לפני 10 שנים?
תחשבי טוב על המספר ואם ענית לעצמך נכונה אז זה המספר של אנשים שיהיו מוכנים לשלם היום את המחיר הזה בפריפרייה - הכל בדיליי, כבר אמרנו...
אז סתם שתדעי שאני נחשבת לעסק "יקרן" כאן שרק "מי שיכול להרשות לעצמו" מגיע אלי.
אני בשום אופן לא משווה עצמי לאותם "מעצבים בשנקל".
תהליך העיצוב של לוגו אצלי ממש לא הולך ברגל (אם חשבת כך), הכל מתחיל בכתיבת בריף, בבחינת העסק והמתחרים, בפילוח קהל יעד, הרבה חשיבה וסקיצות ידניות והרבה מקורות השראה הנוגעים לתחום - עוד לפני שבכלל אני ניגשת למחשב.

אז נכון - לוגו הוא לא ה"מוצר" הכי ריווחי שלי.
אבל, בדיוק כמו ברשתות המזון הגדולות (שמרוויחות לא רע בכלל...) - יש לי "מוצרים" שאני מוכרת כמעט בהפסד - אבל לעומת זאת על "מוצרים אחרים" אני עושה רווח כפול ומשולש...
אחרי שבניתי לוגו ומיתוג ללקוח, השפה העיצובית כבר חלק ממני והמיתוג זורם בעורקיי - העבודות הנלוות נעשות ב"ה במהירות ובקלות בדר"כ ועליהן נגזר הקופון הגדול.
עד היום לא היה לי לקוח אחד שביקש רק לוגו - תמיד נלוו לזה עוד "מוצרים" שעליהם הרווחתי הרבה יותר והעסקה בסופו של דבר היתה משתלמת עבורי ועבורם.

אז נכון שלהגיד שאני לוקחת יותר מ-1000 ש"ח ללוגו זה יותר נחשב, אבל אין לי שום עניין לעשות את זה ממקום מושבי ולהישאר בלי עבודה, מספיק שיש לי חברה שעושה את זה והלוגו האחרון שעיצבה במחיר הזה היה לפני כמה שנים וגם זה היה עבור לקוח מהמרכז...

ועבור לקוחות מהמרכז אני יודעת שאני זולה ואין לי בעיה עם זה.
בעז"ה אם וכאשר אעבור למרכז מבטיחה להעלות את המחיר ל"מחיר השוק" המקובל שם ולא לשבור לכן את השוק...

נכתב ע"י חויד;1356157:
ובנימה אישית, מכירה אותך טוב מהפורום ועשית עלי רושם טוב ומקצועי, ברגע שכתבת את הסכום ללוגו הרושם צנח משום מה, אין מה לעשות, מחיר עושה 3/4 רושם מקצועי.

בנימה אישית, אני מהבודדים כאן בפורום שלא מפחד להגיד את דעתו גם אם היא סותרת את דעת 99% גולשי הפורום. אז אם זה מה שגורם לך להמעיט בערכי - שיערב לך. את לא קהל היעד שלי.
קהל היעד שלי הוא אותם אנשים שבטוחים שהמחיר שלי ממש יקר ומוכנים לשלם אותו כדי להשקיע בעסק - כך שקרני ממש לא יורדת בעינהם כי אם עולה.
ומי שרואה את העבודות שלי ומתוודע למחיר וחושב שהוא זול בעיניו - עט בדר"כ על המציאה בשתי ידיים כאחד שמצא ראשון את האומן שעוד לא התגלה ועוד דקה יקפיץ מחירים - כך שבכל מקהר זה win-win מבחינתי...

עדן צודקת 100 %!!!
זה פשוט לא הגיוני לקחת 1000 ש"ח ויותר ללוגו

בהצלחה לכולם

תודה שהסכמת איתי אבל אני לא מסכימה בחזרה...
אני חושבת שאני מעצבת מעולה, הרבה יותר מהרבה מעצבות שמתהדרות כאן במחירים גבוהים ומרשימים ללוגואים (וסליחה על ה"ענווה"...).
מי שמכיר את העבודות שלי יודע שאני לא זורקת סתם הצהרות באוויר...

אבל - במצבי - יש לי כמה אפשרויות:
1. לעבוד כשכירה בשכר מירבי של 35 ש"ח - לא שווה לי.
2. להצהיר על "מחירי שוק" כמו במרכז ולהשאר בלי עבודה - בדיוק כמו חברה שלי, שבסופו של דבר עובדת כבר לא מעט שנים כשכירה "לבינתיים" (ב-35 ש"ח לשעה...) - כי היא לא מוכנה להוריד מחירים. אני מרוויחה יותר ממנה בסופו של חודש.
4. לגבות מחירים לא נמוכים אך לא גבוהים מידי, שיש מי שמוכן כאן לשלם אותם (וממש לא הרבה כאן מוכנים לשלם...) - זו דרך הפעולה בה אני נוקטת כיום.
5. להתחיל לשווק את עצמי באופן מסיבי יותר באינטרנט ללקוחות מחוץ לפריפריה ואז לגבות מחירים גבוהים יותר - עובדים על זה...
6. לעבור למרכז ולהתעשר... :)

• הוסף לסימניות
סתם מענין, עדן,
מה זה פריפריה אצלך?
(אם את לא רוצה - אל תגידי איפה את גרה, רק תני דוגמאות לערים שהם פריפריה כמו העיר שלך)

ולמה ללקוחות מהמרכז את לא מתמחרת מחירים של מרכז?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה