נכתב ע"י סטודיו פלאש;1356294:עדן צודקת 100 %!!!
מי שמכיר את עצמו שהוא עושה סקר שוק והמון סקיצות וכו' וכו' ואז מכין לוגו מ ק צ ו ע י ! שיקח 1000 ש"ח ויותר
אבל כגרפיקאית נורמלית מהציבור שלנו שלמדה את כללי הלוגו ועובדת ברמה מקצועית ואנחנו הרי רואים פה את רמת הלוגואים, אלופים אנחנו לא
זה פשוט טפשי לקחת 1000 ש"ח ויותר ללוגו
לי לוקח בעז"ה מקסימום 10 שע' להכנת לוגו כולל הלוך וחזור של הלקוח ואני לוקחת 500 ש"ח
בדר"כ הלקוח רוצה גם כרטיס ביקור וגם בלאנק ומעטפה ואז כולל הכל מגיע ל 750 ש"ח
מי שבא אלי יודע שהוא לא קוקה קולה ואני לא מעצבת על
בהצלחה לכולם
נכתב ע"י יונה יונה;1356422:למה לעשות הכללות?
כי יש פה הרבה "לוגויים" של הגרפיקאיות בעצמן שמראים מה הרמה שלהן.
(ולא קשור לאשכול זה, יש כאן הרבה שאין להם מספיק ידע ועפות על עצמן אבל בסדר... גם שיווק עצמי טוב יכול להביא כסף)
מי שמכיר את עצמו שהוא עושה סקר שוק והמון סקיצות וכו' וכו' ואז מכין לוגו מ ק צ ו ע י ! שיקח 1000 ש"ח ויותר
אבל כגרפיקאית נורמלית מהציבור שלנו שלמדה את כללי הלוגו ועובדת ברמה מקצועית ואנחנו הרי רואים פה את רמת הלוגואים, אלופים אנחנו לא
זה פשוט טפשי לקחת 1000 ש"ח ויותר ללוגו
לי לוקח בעז"ה מקסימום 10 שע' להכנת לוגו כולל הלוך וחזור של הלקוח ואני לוקחת 500 ש"ח
בהצלחה לכולם
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1356486:סליחה על המילה 'טיפשי' עשיתי טעות, התכוונתי 'לא הגיוני'
אני מחכה לרגע שישלמו לי 100 ש"ח לשעה, אולי יום אחד זה יקרה, אבל אם אני עובדת כשכירה ב 45-35 ש"ח לשעה ופתאום בא לי לקוח שאפשר להרויח עליו 50 + אני אומרת תודה לה' ועושה את העבודה
וההכללה שעשיתי היא בין מי שעושה סקר שוק, עם תהליך אסטרטגי של מחקר וכו וכו' כתבתי שיקח 1000 +,
ה500 ש"ח עליהם דיברתי הם ל'סטנדרטים' שבינינו
זה נכון בכל תחום ובכל מגזר.נכתב ע"י יונה יונה;1356358:יש מצוינות, ויש מיקצועיות ויש הכל.
אבל, אם אנשים אפילו רק חושבים שהם יוכלו להיות מיקצועיים אחרי קורס שכזה זה מראה טוב מאוד מה הרמה.
(סתם דוגמה עצמית, אני התחלתי ללמוד צילום בתור תחביב חביב בגיל 17 אז הלכתי לקורס של כמעט שנה והיו שם הרבה שחשבו שזה יספיק להם כדי להיות צלמות ברמה של X,
אם הייתי יודעת שזה יהיה המיקצוע העתידי שלי הייתי הולכת ללמוד במקום עם התוכנית לימודים הכי ארוכה)
אין מה לדאוג, המיקצועניות החרדיות מפוצצות בעבודה ויש להם קהל איכותי ורחב,
אני מדברת על סטנדרטים.
ואגב, ברור שבמגזר החילוני צלמי ילדים הם ברמה נמוכה יותר הטובים מתעסקים בתחומים מתגמלים יותר.
נכתב ע"י brod;1356560:לפעמים הכוחניות של חלק מהפורום כאן מפחידה.
אם כל כך טוב לכם עם התמחור והלקוחות שלכם - מה כל כך מקפיץ בזה שיש מתחילות שלוקחות 400 ללוגו?
לאף אחד לא איכפת אם מתחילה לוקחת 400 ש"ח או אפילו 100 ש"ח ללוגו.נכתב ע"י brod;1356560:אם כל כך טוב לכם עם התמחור והלקוחות שלכם - מה כל כך מקפיץ בזה שיש מתחילות שלוקחות 400 ללוגו?
נכתב ע"י sarit_f;1356143:אני די מתפלאת מהתגובות שלך,
לא מזמן היה כאן אשכול שדיבר אם יש התחשבות למיקום המגורים, פריפריה או בעיר..
מה זה 500 ש"ח ללוגו? פעם עשית שיקלול של שעות? כמה את מרויחה לשעה כעצמאית? 30 ש"ח?
את לא יושבת לכתוב בריף, למצוא ערכי מותג?
לא משתגעת עם סקיצות ותיקונים הלוך חזור מהלקוח
ולא יושבת שעות לחפש השראות?
לא מתאים לך
אז מה אם את גרה בפריפריה? והצלמת גרה בירושלים, אז מה, היא צריכה לשלם לפי איפה שהיא גרה או לפי איפה שהמעצבת גרה?
מה זה קשור בכלל?
את משווה את עצמך לאלה שלוקחים 150-200 ש"ח ללוגו???
1,000 ש"ח זה מחיר סביר לגרפיקאית *טובה* עבור לוגו
קודם כל מהסיבה שלוגו זה מוצר מאד יקר ומהותי בהקמת ומיתוג העסק, זה הפנים של העסק! אז גם אם לוקח לי חצי שעה לעשות את זה - ללקוח זה שווה הרבה הרבה יותר מזה.
שנית, לוגו זה עבודה. לא מקשקשים באילוסטרייטור פונט יפה, מורידים אייקון משאטרסטוק וזהו. זה עבודה מאד מאד מדוייקת עם המון מחשבה.
זה הכל
וכן, אני לוקחת יותר מ-1000 ש"ח ללוגו
(מי שסוגר עסקה עד י' אלול מקבל 20% הנחה אמיתיים, שזה כבר ממש מגיע למחיר השוק..)
בהצלחה לכולם!
נכתב ע"י חויד;1356157:ובנימה אישית, מכירה אותך טוב מהפורום ועשית עלי רושם טוב ומקצועי, ברגע שכתבת את הסכום ללוגו הרושם צנח משום מה, אין מה לעשות, מחיר עושה 3/4 רושם מקצועי.
זה פשוט לא הגיוני לקחת 1000 ש"ח ויותר ללוגו
בהצלחה לכולם
נכתב ע"י ח-מ;1356459:נחמי, סתם הערה קטנה
הלוגו שלך למשל לא משקף מה שאת וחבל
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים