יש לי עוד מה להראות לכם!

• הוסף לסימניות
לא עניתם לי באשכול הראשון שפרסמתי על השאלה-כיצד אני פותחת תיקית עבודות, יש לי הרבה מה להראות ואני רוצה לשמוע את חוות דעתכם.
כמו כן אשמח לדעת כיצד לצרף תמונה ליד שמי. בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
בצד שמאל למעלה יש "אפשרויות"
בתוכו כנסי ל"הגדרות חשבון משתמש"
שם יש את כל האפשרויות להוספות שינוים ופתיחת תיק עבודות
בהצלחה!
תמונה מקסימה- נתפס לי הצוואר

• הוסף לסימניות
מצטערת מאד על הצוואר...עדיין לא מצליחה לפתוח תיקית עבודות אולי הסבר יותר מפורט?

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
בהמשך למה שמירלה כתבה יש "עריכת פרופיל אישי"

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
תעלי עוד תמונות.....

• הוסף לסימניות
ממש ממש ממש יפה!
תאורה נעימה מאוד והצבעים...
חח מירהלה גם לי.

• הוסף לסימניות
לתפוסי הצוואר :D

קבצים מצורפים

• IMG_1577.jpg
    KB 106.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
שרי, תמונה נהדרת!!!
ילדים מתוקים ומטופחים:)
(כדאי באמת לחמם טיפה)

• הוסף לסימניות
חני תודה על ההסבר המפורט והמומחש!
אז כנראה צדקתי כי בסרגל לא מופיעות לי 2 השורות שסימנת וכן כשאני נכנסת לגלרית תמונות-צור תיקית עבודות הוא כותב לי שאני לא מורשה...נחכה בסבלנות בינתיים אעלה בפורום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה