יהיה בסדר !!!!!!!
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון ???
חייב הכנסה נוספת.....
יש עוד סיכוי ??????
חייב הכנסה נוספת.....
יש עוד סיכוי ??????
משהו בסגנון כזה יכול להיות מאוד רלוונטי עבורי אני יותר מחפש הכנסה נוספת על בסיס קבוע [ עבודה מסודרת ]אני מכירה משהו ששוטפת משרדים בלילה.
כולל לנקות פחים, כיור קטן וניגוב סבבה ברצפה. זהו!!
מקבלת כ-2,800 שח בחודש
מאמינה שזה לא משהו של פעם בשבוע משרד אחד... (בכזה סכום..)משהו בסגנון כזה יכול להיות מאוד רלוונטי עבורי אני יותר מחפש הכנסה נוספת על בסיס קבוע [ עבודה מסודרת ]
רק צריך להכיר את המשרד שירצה ....
וכאן הבעיה.....
?מי שרוצה שיקלידו לו חומר אפשר לפנות אלי
בסדר גם כמה פעמים בשבוע !!!מאמינה שזה לא משהו של פעם בשבוע משרד אחד... (בכזה סכום..)
השכר הממוצע של מנקה זה 50 שח לשעה (אולי 60-65)
@מחייך תמיד אתה א. פ. סתם פתאום קפץ ליבסדר גם כמה פעמים בשבוע !!!
זה משהו שאני מאוד אוהב לעשות וגם נחוץ לי בדחיפות עוד כזה תוספת הכנסה....
אז מי שיודע ויכול לקשר יעזור מאוד...
?????@מחייך תמיד אתה א. פ. סתם פתאום קפץ לי
דוגמת נקיון משרד בלילה / הקלדות וכדו' מי שיכול לקשר יעזוראין עבודות כאלה ללא הכשרה מקוצעית, קצת שעות, הרבה כסף.......
מישהו מכיר משרד שמחפש עובד לנקיון המשרד .... בלילה / צהריים....דוגמת נקיון משרד בלילה / הקלדות וכדו' מי שיכול לקשר יעזור
מישהו מכיר משרד שמחפש עובד לנקיון המשרד .... בלילה / צהריים....
או עבודה אחרת מזדמנת.... פליזזז
השבוע בעיתון "לוח קיר" של שכונת רמות היו כמה משרות כאלה של נקיון מרפאה\ וכו' וגם משהו בישיבה לא זוכרת מדויקמישהו מכיר משרד שמחפש עובד לנקיון המשרד .... בלילה / צהריים....
או עבודה אחרת מזדמנת.... פליזזז
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //