כללי יש לי שאלה באנדזיין

• הוסף לסימניות
אני מעמדת חוברת פוטו-שופ באנדזיין,
בתוכן החוברת רואים ייבוא צילום מסך של פוטו-שופ לאנדזיין, מעל פקודות שונות בצילום המסך אני רוצה לשים מספור,
ובהמשך הדף (מתחת לצילום המסך) אני מסבירה מה עושה כל פקודה ממסופרת שנמצאת בצילום המסך,

שאלתי, איך יוצרים את המספור מעל צילום המסך בצורה שיתלווה ישירות לצילום מסך, ולא שיקרה מצב שאם אוסיף שורה/אמחק שורה צילום המסך יעלה/ירד והמספור יישאר דבוק ולא יזוז במקום שיצרנו אותו.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לדעתי היא מתכוונת לקבוצה אחת grup
לבחור את התמונה והמספרים וללחוץ ctrl + G זה מאחד אותם ביחד.
אם לזה התכוונת

עכשיו קראתי שוב ונראה שהכוונה אכן לאובייקט מעוגן.
לשים את הסמן של המלל במיקום בו את את רוצה את התמונה ולהדביק paste

• הוסף לסימניות
הכוונה היא שמעל התמונה(צילום המסךשל התוכנה)אני שמה מספור ובתחתית הדף אני מסבירה מהי כל פקודה ממוספרת, הבעיה שכאשר אני רוצה לשים מספור מעל פקודה שבצילום המסך CTRL+g לא פועל מכיוון שהתמונה-צילום המסך נמצאת בתוך תיבת הטקסט הרץ, והמספור שנמצא מעל התמונה אינו רוצה להיכנס לתוך תיבת הטקסט הרץ
(את המספור יצרתי בתיבת טקסט קטנה מעל תמונת צילום המסך אולי הייתי צריכה ליצור את המספור בצורה בצורה אחרת?)

• הוסף לסימניות
את צריכה ליצור את הגרופ לפני העיגון. לעגן תיבה ריקה ולהדביק בתוכה את הגרופ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה