כללי יש לי 40 תמונות משאטרסטוק למכירה

• הוסף לסימניות
שימי לב שזה לא חוקי לסחור בתמונות שנקנו ממאגרי תמונות.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהיא סוחרת בתמונות אלא מוכרת את הזכות שלה לבחור תמונות.
(כלומר נשאר לה במנוי עוד 40 תמונות שהיא לא בחרה, והיא מעוניינת להעביר את הזכות הזו למישהו אחר).
לענ"ד אין בזה בעיה

• הוסף לסימניות
נכון, אני ממש לא סוחרת וזה לא העניין שלי... נרשמתי בטעות לדיל שלהם של 5 תמונות ב49 דולר והתבלבלתי וחשבתי שזה 5 תמונות כל יום למשך חודש כמו הדייל של ה250$ וירד לי מלא כסף מהחשבון אז פניתי אליהם והם זיכו אותי בתמונות ואין לי מה לעשות עם עוד תמונות, אז חשבת שזה יעזור לכאלה שצריכים מעט תמונות וגם לי... זה הכול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;484609:
שימי לב שזה לא חוקי לסחור בתמונות שנקנו ממאגרי תמונות.
זה ממש לא הכוונה לסחור אין לי צורך בעוד 40 תמונות ושילמתי עליהם אז אני רוצה לעזור לאחרים ולעצמי....

• הוסף לסימניות
אפשר אולי גם להתחלק בפונטים??!!
אם דוגמא מישהי אחרת תשתמש בתמונות ויבואו אליה בטענה שהיא לאקנתה תמונות, אף אחד לא יאמין לה.. הרי היא עצמה לא קנתה מהחברה, אותה לא מכירים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה