דרוש מידע יש לך אינדוקציה חד פאזי?

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי מה ההכנת חשמל שיש, גם בחד פאזי זה חייב לכל הפחות שקע שנותן חשמל 16 אמפר ונראה לי גם כן די חובה שיהיה שקע כוח דהיינו שהפיוז לא משותף לעוד נקודות חשמל.

לגבי איך זה יעבוד, נעשה סדר, אינדוקציה הוא לוקח הרבה מאוד חשמל כשהוא עובד בטורבו (זה עדיין חסכוני ביחס לכמות ומהירות חום שהוא יוצר) וכיריים 4 להבות של בוש שמיועד לתלת פאזי מוגדר להגיע לצריכת חשמל של 7200 וואט שזה לא שייך ב16 אמפר רגיל.
16 אמפר רגיל יכול במקסימום להגיע ל 16*220 שזה 3520 וואט.
בבוש יש אפשרות להגדיר את הכיריים שיגביל את הצריכת חשמל
איפה שהחד פאזי זה ישפיע בעיקר זה כשמשתמשים במצב טורבו שלכאורה לא יהיה שייך להפעיל במקביל עוד להבה וצריך לשאול מי שיש לו כאלו כיריים אם עובד 4 להבות במקביל על החום הגבוה.

לגבי מי שכתב שזה נשבר לו ועשה בעיות לכאורה נשמע יותר שזה היה כיריים לא איכותיות בלי קשר לחד פאזי או תלת פאזי.

• הוסף לסימניות
איפה שהחד פאזי זה ישפיע בעיקר זה כשמשתמשים במצב טורבו שלכאורה לא יהיה שייך להפעיל במקביל עוד להבה וצריך לשאול מי שיש לו כאלו כיריים אם עובד 4 להבות במקביל על החום הגבוה.
כיריים בוש חד פאזי עובד הכל על עוצמה גבוהה חוץ ממצב טורבו שלא שייך להפעיל עוד סירים במקביל כמו שציינת.
אבל למי שלא יודע, מצב טורבו הוא כפשוטו "פצצת אנרגיה" שלא מיועדת לבישול סטנדרטי וכמעט שלא בא לידי שימוש.
חום 9 בכיריים (שזה דרגה אחת פחות מטורבו וניתן להפעילו בכל הכיריים) הוא די והותר לבישול מהיר והוא מהיר בכמה רמות מעל להבת גז הכי גבוהה.
בקיצור מומלץ!

• הוסף לסימניות
למישהו יש להמליץ על כיריים אינדוקציה של 2 להבות לא של 4?
תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
כיריים בוש חד פאזי עובד הכל על עוצמה גבוהה חוץ ממצב טורבו שלא שייך להפעיל עוד סירים במקביל כמו שציינת.
אבל למי שלא יודע, מצב טורבו הוא כפשוטו "פצצת אנרגיה" שלא מיועדת לבישול סטנדרטי וכמעט שלא בא לידי שימוש.
חום 9 בכיריים (שזה דרגה אחת פחות מטורבו וניתן להפעילו בכל הכיריים) הוא די והותר לבישול מהיר והוא מהיר בכמה רמות מעל להבת גז הכי גבוהה.
בקיצור מומלץ!
אתה עדיין ממליץ על זה? 🤔

ואפשר לשאול אם יש לך חד פאזי בכל הדירה או תלת פאזי?
אם כן, האם נופל לך החשמל בדירה מידי פעם?

• הוסף לסימניות
כיריים חד פאזי עובד לי מעולה.
יש לי של בוש
אפפעם לא נפל לי החשמל מזה
ואין לי בכלל תלת פאזי בדירה.

הבישול חלום, מהיר ואיכותי.
כשיש שלוש סירים על מצב בישול גבוה, לעיתים מורגשת ירידה קלה במהירות הבישול.
לא משהו משמעותי כל כך.

• הוסף לסימניות
אתה עדיין ממליץ על זה? 🤔

ואפשר לשאול אם יש לך חד פאזי בכל הדירה או תלת פאזי?
אם כן, האם נופל לך החשמל בדירה מידי פעם?
אני לא ממליץ אני ממליצה בהחלט!
לא נופל חשמל ובבית אכן יש לי תלת פאזי אבל השקע הוא רגיל חד פאזי.
האינדוקציה ברשותי כשש שנים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה