דרוש מתכון יש לך את הספר סודות מתוקים 2 של קרין גורן? אני צריכה טובה

• פותח הנושא SN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת דחוף את המתכון של האלפחורס מהספר (קוראים למתכון: האלפחורס של שני)
אולי יש לך ויכולה להעלות צילום או את המתכון?

תודה רבה מראש!!

• הוסף לסימניות
אין לי את הספר, אבל יש לי את המתכון הזה:

אלפחורס/קרין גורן
כמות: 15-20 עוגיות
חומרים
200 גרם חמאה רכה
200 גרם אבקת סוכר (2 שקיות)
3 חלמונים
1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל
200 גרם קורנפלור (1/2 1 כוסות, פחות כף)
200 גרם קמח (1/2 1 כוסות, פחות כף)
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
למלית:
ריבת חלב
לציפוי:
קוקוס
אלפחורס
אופן ההכנה
מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואוורירית. מוסיפים חלמונים ומעבדים, עד שהתערובת אחידה.
מנפים יחד את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת ומעבדים רק עד לבצק אחיד. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ וקורצים לעיגולים בקוטר 5 ס"מ.
מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים ועדיין בהירות במרכז. מצננים לחלוטין.
מורחים כפית ריבת חלב על חצי מכמות העוגיות. מצמידים להן עוגיה ריקה, ליצירת סנדוויץ'. לוחצים מעט את העוגיות, כדי שהריבה תציץ מהשוליים (אם אוהבים הרבה ריבה, אפשר למרוח על כל הדפנות).
מגלגלים את העוגיות בקוקוס.
לא טועמים מיד - העוגיות משתבחות מאוד כעבור יום.

• תודה
Reactions: SN

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

משתפת במתכונים חלביים שיצא לי לנסות, קרדיטים ומתכון מצורפים.

נתחיל מהעוגה שמככבת כל שנה-עוגת גבינה ספירלה של קרין גורן:
https://www.carine.co.il/foody_recipe/עוגת-ספירלה-גבינה-ושוקולד/צילום מסך 2025-05-09 123358.png

צילום מסך 2025-05-09 123322.png

עוגה נוספת שאהובה מאוד וממש מתאימה לחג הזה...
עוגת גבינה שוקולד כתמי פרה מתכון מהאתר פיית העוגיות של ענבל לביא:
-https://www.cookie-fairy.com/2017/05/cow-cheesecake-bars/
תמונה של העוגה לפני אפייה
צילום מסך 2025-05-09 125606.pngצילום מסך 2025-05-09 125620.png

המתכון הבא הוא של קינוח שכבות גבינה קדאיף ופיסטוק, בקישור למתכון אתן תמצאו דווקא מתכון לעוגת גבינה שלמה.
אני השתמשתי במתכון המצורף כדי להכין את תערובת הפיסטוק ושערות הקדאיף את תערובת הגבינה הכנתי מהשילוב הידוע של הקצפת שמנת מתוקה ,גבינה לבנה, פודינג וניל ואבקת סוכר(כמו בעוגת גבינה ביסקויטים) ופשוט הרכבתי בשכבות, תחילה קצת מהתערובת פיסטוק מעלה הגבינה ואז קדאיף.
כאן המתכון לקדאיף ולפיסטוק מהאתר מתוקים שלי: https://www.metukimsheli.com/2020/05/11930/

צילום מסך 2025-05-09 130858.png

והנה מארז מתוק שהכנתי לפני החג, עוגת כתמי פרה ואת הקינוח קדאיף שהכנתי בתבנית עוגה.

המיתוג של יעל רפופורט מהאתר של רחוב האומן https://haomanst.com/חוגגות-שבועות-הפקת-חג/

כמה יפה וטעים!! נכון?
צילום מסך 2025-05-09 131042.png

ולאוכל האמיתי...
הום פרייז מעולה, מתכון של תמי פיליפ מעיתון בתוך המשפחה.
אגב, אני תמיד מכינה באופציה האפויה, יוצא מעולה!
המתכון:
צילום מסך 2025-05-09 132405.pngצילום מסך 2025-05-09 131923.png

קיש פטריות וערמונים של מרילין פשוט קל טעים ומיוחד!
המתכון ממוסף טעימות:
צילום מסך 2025-05-09 132602.png

והנה הקיש באירוח משפחתי
צילום מסך 2025-05-09 132748.png

והנה הוא גם בארוחת ''בוצר'' מושקעת...
צילום מסך 2025-05-09 132815.png

אשתדל בל''נ להעלות עוד מתכונים קלים וזמינים בהמשך.
מקווה שעזרתי לכן בינתיים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה