יש לך המלצה על טרמפולינה לתינוק?

• הוסף לסימניות
אשמח מאד להמלצות על טרמפולינה לתינוק עם צעצועים תלויים.
האם חשוב שיהיו בה כמה מצבים? האם הרטט הוא דבר מומלץ?
כדאי להשקיע במשהו יקר, א"כ איזה סוג מוצלח?
תודה רבה על כל תגובה!

• הוסף לסימניות
יש לי של חברת פישר פרייס ואני נהנית מזה מאוד! - יש כמה דגמים.
בקשר לרטט, אני לא משתמשת, הבטריות יקרות ואמרו לי שזה אוכל בטריות.
הילד נהנה גם ככה.
ובקשר למחיר, קניתי ביד 2 חדש סגור בקופסא במחיר הרבה יותר זול.

מה שכן, פיזיוטרפיסטית אמרה לי שזה דבר שגורם בעיה אצל תינוקות ובמיוחד לתינוקות עם היפוטוניה/גמישות יתר.

• הוסף לסימניות
הרטט ממש לא שימושי.
מרעיד בלי טעם (לדעתי) את הטרמפולינה ולא נראה נעים בכלל לילד.
לגבי מצבים - יש לי פישר פרייס עם 2 מצבים. רב הזמן הטרמפולינה על מצב אחד ובמקרים הנדירים שהיא על המצב השני - זה רק כשילדי הגדולים החליטו לשחק בה. כך שלענ"ד אין סיבה להשקיע בזה.
צעצועים תלויים - מאד נחמד ושווה.

• הוסף לסימניות
ממליצה רק על פישר פרייס
ואם יש לך מישהו בחו"ל שיכול להביא זה עולה שם 30$

• הוסף לסימניות
לי יש פישר פרייס מעולה
אצלי כן נהנים מהרטט
שמעתי כבר מכמה שיש כאלה שכן ויש כאלה שלא תלוי בילד

• הוסף לסימניות
גם לי יש של פישר פרייס ואני נהנית מזה מאד! משתמשת הרבה ב-2 המצבים. התעצלתי עד היום לקנות בטריות, למרות שהסתקרנתי מה הם גורמות, בזכותכם אני יודעת...

• הוסף לסימניות
אני קניתי במקום טרמפולינה, נדנדה.
נראה כמו טרמפולינה בדיוק, ההבדל הוא שיש אפשרות להפעיל נדנוד ש"מאוד" מרגיע את התינוק. יש גם לחצן להוסיף מוזיקה.
החיסרון - אין בזה מצבים. כשהתינוק גדל יותר, זה קצת חסר.

• הוסף לסימניות
היה לי את הנדנדה של פישר פרייס 2 מצבים- הם נהנו ממנה מאוד אבל מכרתי אותה כי אני מעדיפה גב קשיח, לא השתמשנו כלל ברטט.
יש לטייני לאב (נמכר בשילב) נדנדה/טרמפולינה שנהפכת גם לעריסה והיתרון שהיא עם גב קשיח, עולה 500 ש"ח אבל ביד 2 זה חצי מחיר מינוס...

• הוסף לסימניות
לי יש ג'מפר-מקפצה של פישר פרייס -מתקן שהילד עומד בתוכו וקופץ כאוות נפשו ומסביב משחקים אמנם מתאים מגיל חדשיים וחצי בערך אבל זה דבר מדהים !!!!!

• הוסף לסימניות
כל הנענועים המוגזמים האלה, שהילד קופץ וכו'
פשוט אסורים!!!
זה מקפיץ את המח! יכול לגרום לבעיות קשב וריכוז!
גם נענועים ידניים להרגיע את התינוק זה לא טוב!
יש לזה עכשיו מאד מודעות! שימו לב בפתקים בבתי חולים וטיפות חלב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1297323:
ממליצה רק על פישר פרייס
ואם יש לך מישהו בחו"ל שיכול להביא זה עולה שם 30$

איפה בחו"ל?
ומה הדגם המומלץ של פישר פרייס? ראיתי שיש להם הרבה דגמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1297462:
היה לי את הנדנדה של פישר פרייס 2 מצבים- הם נהנו ממנה מאוד אבל מכרתי אותה כי אני מעדיפה גב קשיח, לא השתמשנו כלל ברטט.
יש לטייני לאב (נמכר בשילב) נדנדה/טרמפולינה שנהפכת גם לעריסה והיתרון שהיא עם גב קשיח, עולה 500 ש"ח אבל ביד 2 זה חצי מחיר מינוס...
מה העניין בגב קשיח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרור;1297598:
מה העניין בגב קשיח?

לא יודעת אם זה רק הרגשה שלי או עניין רפואי - שהגב של התינוק כזה מתעגל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרור;1297596:
איפה בחו"ל?
ומה הדגם המומלץ של פישר פרייס? ראיתי שיש להם הרבה דגמים.

שלחתי את גיסתי לקנות סתם הרגיל, בחנות בארה"ב (משהו כזה שהיום זה עולה 39$ אז זה היה ב30$)
בסוף היא קנה לי משהו יקר - נדנדה במתנה:)
הבנתי שזה עלה בסביבות ה80$
וכאן בארץ זה עלה 800 ש"ח
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

בעבר הייתי אצל רופא טוב וזול אבל לא מסודר, ללא מחשב וללא פנקסי לקוחות
עשיתי אצלו כמה טיפולי שורש וסתימות ובגלל האי סדר אצלו לא הגעתי לכדי מבנה וכתר (ואולי אפי' לא שילמתי לו על כל הטיפולים אבל זה לא באשמתי, אני ביקשתי ממנו פירוט אבל הוא צריך לבדוק בין המון הפתקים ולא מגיע לכך)
כתוצאה מכך במהלך השנתיים האחרונות 3 שיניים נשברו עד כדי שזה חייב עקירה ושתלים

הייתי אצל מרפאה מתחת לבית (לא קיבלתי עליו המלצה) ואומר שהתהליך של כל שתל זה בין 4000 ל5000 ש"ח
וכשהייתי אצל מכבי הם ביקשו לי על 3 העקירות ושתלים וכמה טיפולים בלסת כהכנה לשתל + מבנה וכתר זרקוניה לטיפול שורש קיים,
בערך 27,000 ש"ח לאחר הנחה של מגן זהב
ואם אצטרף למכבי שלי בהמתנה של חצי שנה זה יעלה לי
בערך 20,000 ש"ח
(לא כולל טיפלים נוספים כגון: הרמת לסת וחניכיים שזה עוד כמה אלפים טובים אם יצטרכו)
אני שואל למה אנשים הולכים אליהם בכלל, הם מאוד יקרים כך שגם לאחר ההנחה זה יוצא יותר יקר מכל מרפאה אחרת

האם מכבי יותר מקצועניים מכולם, עד כדי שנשלם עליהם יותר (אדרבא, א"כ אשמח לשמוע)

האם יש למישהו המלצה למרפאה פרטית או על אחד מהקופות חולים שמתמצים בשתלים ומבקשים מחירים הוגנים (אם שווה יכול להיות שאעבור קופה לתקופה הזאת)

תודה רבה
אנחנו נמצאים בעזרת ה' בתחילתו של שיפוץ קטן
מה שאנחנו כרגע עושים זה הגדלת הסלון ע"י צירוף המרפסת שנמצא בחזית הסלון
והוספת מרפסת עם יציאה צידית מהסלון

יש לי כמה התלבטויות שאשמח מאד בעזרת חכמת ההמונים וחכמת המקצוענים:

1. אנחנו הולכים לעשות בס"ד חלון גדול בסלון בגודל של 3 על 1.5
זה פונה לחזית הרחוב
חשבתי לעשות ללא תריסים. עם וילון אטום
האם זה מומלץ?/טעות?

2. הייתי רוצה שתהיה איזשהיא זכוכית שלא יראו מבחוץ אבל החוצה יראו טוב
ושאולי גם יסנן קרינת שמש. יש כזה דבר?
במה בדיוק מדובר

3. אני עושה באדן החלון ספסל שיש שיוכלו לשבת + סורג חבית/ מרובע בולט או משהו כזה
אני מתלבטת היכן למקם את החלון? בקדמת האדן בסופו?
כי מצד אחד אני רוצה שיהיה נח לשבת ומצד שני אני רוצה שיהיה אפשרות לעמוד בצד השני ולנקות את החלון לדוגמא.

4. האם יש המלצה על סוגים/ חברות של חלונות? סורגים? שיהיה בטיחותי ומוצלח?

5. לגבי הדלת יציאה למרפסת? יש שם אפשרות לפתח של מטר
איזה דלת מומלץ לעשות. כאשר התוכנית שלי בקרוב לסגור את המרפסת בבניה קלה וגג נפתח.
כדאי לעשות דלת אלומיניום?
עם/ בלי חלון?
החלום שלי, זה לעשות דלת בזזה ברוחב מטר שיכנס אל מעבר לקיר (יש שם מקום)
השאלה, אם קיים כזה דבר למרפסת פתוחה. שיהיה אטום מבחינת חום/ קור /גשם
וכן שיהיה בטיחותי.

אשמח ממש לכל תגובה והעארה\ הארה
או לחילופין אם מישהי יכולה להמליץ לי על מעצבת פנים שמתמצאת בדברים הללו שתוכל לעזור לי תמורת תשלום (סמלי) על יעוץ

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה