דרוש מידע יש לך טיולון סייבקס ביזי

• הוסף לסימניות
יש לי את העגלה הזו ואני מאוד מרוצה.
לקחתי אותה בעיקר בגלל שהיא סוחבת עד 22 קילו - שלדה חזקה ומחזיקה מעמד עם כל מי שמטפס עליה.
שלושה מינוסים לשיקולים:
1. הריפוד קצת 'נושם' אז הוא מחורר כזה וקשה לנער אותה אם ילד אכל בה (אני קניתי מיד מזרון מעל)
2. החוט של להוריד ולהעלות את המשענת מעצבןןןןן בצורה לא נומלית! מצריך מאמץ ממש! הקליפס שלו קשה ללחיצה ממש.
3. המושב לא מתיישב ממש - גם במצב הכי גבוה - הוא נוטה אחורה.

וגם - אין לו כיס אחורי, ואין לו שקוף עליון להציץ על הילד.
עדיין עם כל המינוסים - הוא קל, צר, נוח, חזק ונוסע...

• הוסף לסימניות
משתמשות הביזי - קבלתן אותה עם כיסוי לגשם?
חברה שקנתה עכשיו בקשה ממני עזרה בעניין,
כי בחנות אמרו לה שהדגם הזה מגיע בלי ניילון.
קיבלתי בלי, קניתי בגולד בייבי.
אבל כל כיסוי אוניברסלי לטיולון מתאים.

• הוסף לסימניות
יש לי את העגלה הזו ואני מאוד מרוצה.
לקחתי אותה בעיקר בגלל שהיא סוחבת עד 22 קילו - שלדה חזקה ומחזיקה מעמד עם כל מי שמטפס עליה.
שלושה מינוסים לשיקולים:
1. הריפוד קצת 'נושם' אז הוא מחורר כזה וקשה לנער אותה אם ילד אכל בה (אני קניתי מיד מזרון מעל)
2. החוט של להוריד ולהעלות את המשענת מעצבןןןןן בצורה לא נומלית! מצריך מאמץ ממש! הקליפס שלו קשה ללחיצה ממש.
3. המושב לא מתיישב ממש - גם במצב הכי גבוה - הוא נוטה אחורה.

וגם - אין לו כיס אחורי, ואין לו שקוף עליון להציץ על הילד.
עדיין עם כל המינוסים - הוא קל, צר, נוח, חזק ונוסע...
ומשקל?
לא כבד לך לסחוב איתה?

• הוסף לסימניות
לדעתי היא כ"כ נוחה שלא מרגישים את המשקל
עד עכשיו לא שמתי לב שהיא כבדה
(אפילו במדרגות היא עולה טוב)
החיסרון המשמעותי שלה לדעתי זה כמו שכתבו פה שקשה קצת להושיב ולהוריד את המשענת
אני ממש אוהבת אותה
וממליצה בחום
אה, וקבלי בלי נילון לגשם

• הוסף לסימניות
מתעניינת מאד על העגלה הזאת אשמח לדעת האם הריפוד שלה נשלף והאם במחיר הזה יש יותר מומלצות?

• הוסף לסימניות
מתעניינת מאד על העגלה הזאת אשמח לדעת האם הריפוד שלה נשלף והאם במחיר הזה יש יותר מומלצות
הריפוד שלה לא נשלף,
ולדעתי במחיר שלה היא הכי טובה שיש!

לכל השואלות על הכובד- היה לי קודם טיולון קל יותר (של עגלה משולבת)ודי חששתי מהמשקל של הביזי, אבל היציבות שלה שווה את זה! חוץ מזה שהיא היחידה שמחזיקה עד גיל גדול ממש.. (3+)

• הוסף לסימניות
הריפוד שלה לא נשלף,
ולדעתי במחיר שלה היא הכי טובה שיש!

לכל השואלות על הכובד- היה לי קודם טיולון קל יותר (של עגלה משולבת)ודי חששתי מהמשקל של הביזי, אבל היציבות שלה שווה את זה! חוץ מזה שהיא היחידה שמחזיקה עד גיל גדול ממש.. (3+)
בטח שנשלף
הכל נשלף ומתכבס חוץ מהסל
ראיתי פעם סרטון הדרכה, אני ינסה לחפש

ממליצה בכל פה על העגלה הזאת אחרי שימוש של שנה

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הביזי
מרוצה מאד מאד

נוחה, יציבה ,מתקפלת בקלות ,צרה
נשרטה לי קצת אחרי טלטלות בתא מטען

לא יצא לי לכבס...

החוט כמו של יויו
השכיבה שלה היא טיפה פחות מ 180 ... לא משהו שמפריע לי

לא קיבלתי עם כיסוי לגשם
לגבי משקל - אני לא מרגישה שהיא כבדה. בטח לא כמו הבוגבו בי6
היה לי קודם בייבי בוס - שקל יותר

• הוסף לסימניות
מתעניינת גם לגבי סייבקס אורפאו המלצות/דיס?

• הוסף לסימניות
לאחר ברור אצל כמה חנויות
הביזי היא הטיולון הכי מומלץ בלי קשר לזה שהיא גם במחיר מעולה
היא יציבה (קצת כבדה יותר) , חזקה ,לא נשרטת , לא נשברת
האופראו לעומתה טענו כמה מוכרים שהיא לא מספיק יציבה וחזקה והפסיקו למכור אותה כי היו הרבה תקלות
את הבוגבו מוכרים כי זה בוגבו אבל יש עליה מליון תלונות ותיקונים
הקויה טענו לי שהיא לא יציבה (גם הראו לי בחנות)
כנ"ל מחשבתי על היויו היא בלי בלימת זעזועים ובלי כלום לתינוק קטן זה ממש נראה לי זעזוע מח
במקביל לביזי המליצו לי גם על דגם סינקו של ספורט ליין אבל הוא מאד חדש כך שלא רציתי להמר
קניתי את הביזי לפני שבוע בערך בינתיים מאד מרוצה
אשמח גם לדעת לעתיד אם משהו יכול להעלות סרטון של איך היא מתפרקת לכביסה - בחנות אמרו שהכל נשלף בקלות

• הוסף לסימניות
בזמנו אמרו שהאופראו זה דגם כושל לפני הקויה - כלומר הקויה זה תיקון ליקויים של האופראו כי היו בו הרבה תקלות
לא פירטו לנו מה הן רק אמרו לא מומלץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....