דרוש מידע יש לך ילדה בגן שפה?

• הוסף לסימניות
תוכלי לכתוב לי כמה שעות הגן מקבל בשבוע לקלינאית תקשורת?
ואם אפשר באיזה עיר מדובר.

• הוסף לסימניות
הבן שלי היה שנה שעברה
בית שמש
שעה קבוצתית פעם בשבוע
לפעמים היה קצת פרטני, בעיקר לילדים היותר מתקשים.

• הוסף לסימניות
אם חשוב לך טיפולי קל"ת לכי דרך הקופה...

• הוסף לסימניות
הקופה לא מאשרת שום טיפולים מכל סוג שהוא לילדה שנמצאת במסגרת של גני שפה.

• הוסף לסימניות
לא נכון
הקלינאית והגננת צריכות להוציא מכתב למה זה לא מספיק למשל- מקבל רק טיפול קבוצתי או שיש ריבוי מטרות. קצת מרפקים מההורים ויש אישור

• הוסף לסימניות
לא מדוייק.
מניסיון, אם מביאים מכתב מהקלינאית/ מרב"ע של הגן שמפרט מדוע הילדה זקוקה לתוספת בדרך כלל מאשרים .
לי אישרו מרפאה בעיסוק לילדה בגן שפה, שדווקא קיבלה בגן שעה פרטנית אבל באמת נזקקה לעזרה בתחום שהמרפאה בעיסוק של הגן לא עבדה עליו.
אישרו בלי בעיות.

• הוסף לסימניות
=מרפקים+טפסים+ביוקרטיה+המתנה מחדש חודשים ארוכים

• הוסף לסימניות
=מרפקים+טפסים+ביוקרטיה+המתנה מחדש חודשים ארוכים
ממה שזכור לי כשאישרו זה כלל אישור להחזר על מרפאה בעיסוק פרטית, כך שלא המתנו
ולגבי המרפקים- זאת לא הייתה החוויה, אבל כל מקרה לגופו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה