בקשה יש לך כרטיס ברכה של פורים שמח לילדים?

• הוסף לסימניות
מחפשת דף של פורים שמח עבור הילדים שיתנו במשלוח מנות
יש למישהי זמין?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני אולי יעצב היום בערב לאחותי אז אני יעלה כאן בעזרת ד׳
כרגע אין לי משו זמין

• הוסף לסימניות
בדיוק קיבלתי היום כרטיסים מקסימים לצביעה!
תשלחי בקשה לכתובת המייל ותוכלי להנות גם את!

הקובץ שקיבלתי נקרא 'דפי משימה פורים' והוא כולל את כרטיסי הברכה של פורים שמח!
הייתי מעלה לך בשמחה לכאן, אבל הם כתבו שאפשר לקבל בשליחת בקשה למייל.

3372545 @ gmail.com‏

הסירי את הרווח לפני ואחרי ה@

• הוסף לסימניות
בדיוק קיבלתי היום כרטיסים מקסימים לצביעה!
תשלחי בקשה לכתובת המייל ותוכלי להנות גם את!
הקובץ שקיבלתי נקרא 'דפי משימה פורים' והוא כולל את כרטיסי הברכה של פורים שמח!
הייתי מעלה לך בשמחה לכאן, אבל הם כתבו שאפשר לקבל בשליחת בקשה למייל.

3372545 @ gmail.com

הסירי את הרווח לפני ואחרי ה@
תודה!
שלחתי.

• הוסף לסימניות
@יצחק אברהמי
פרסם פופאפים חדשים.
מתאים מאוד למשלוחי מנות לילדים.
אני הדפסתי את החינמי והילדים נהנו... אולי נפרגן להם גם את השאר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה