כללי יש לך סטודיו מחוץ לבית? אשמח לעזרתך---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;1368889:
אני לא צלמת אבל כן ממליצה לך לקנות אר דיסק, זו השקעה קטנה ונניח פעם בשבוע תגבי אליו את כל החומר חדש. ותקחי הביתה. זה טוב גם למקרה של נזק בלתי הפיך למחשב או משהו כזה חלילה.

בלתי אפשרי לגבות את כל החומר שלי. זה לקנות עוד מחשב. גם הרד-דיסק של 10 טרה לא יעזור...:rolleyes:
חטפתי דפיקות לב. כל כך חשוב גיבוי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1368985:
בלתי אפשרי לגבות את כל החומר שלי. זה לקנות עוד מחשב. גם הרד-דיסק של 10 טרה לא יעזור...:rolleyes:

כמה טרה יש לך במחשב?
ברור שגיבוי יותר חשוב מביטוח
ציוד תמיד אפשר לקנות חדש
חומר שעבדת עליו א"א.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1368985:

את בטוחה? לי יש כמויות של חומר כבד על המחשב ועדיין לא הגעתי לחצי טרה באר דיסק.
בכל מקרה תמיד אפשר לתעדף, יש חומרים ישנים שפחות נחוצים, למשל דברים מהרמה הקודמת שלך, מאגרים שתוכלי לחדש בסכום פעוט, דיסקים שיש לך את המקור וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;1369048:
את בטוחה? לי יש כמויות של חומר כבד על המחשב ועדיין לא הגעתי לחצי טרה באר דיסק.
בכל מקרה תמיד אפשר לתעדף, יש חומרים ישנים שפחות נחוצים, למשל דברים מהרמה הקודמת שלך, מאגרים שתוכלי לחדש בסכום פעוט, דיסקים שיש לך את המקור וכו'.

אני עורכת וידאו. וידאו מחסל ג'יגות לארוחת צהרים.

• הוסף לסימניות
בלי ספק שחכם פי כמה לארגן לך מערכת גיבוי מסודרת אם חשובים לך החומרים שעבדת עליהם מאשר ביטוח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה