מידע שימושי יש לך שיש לבן?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי שיש לבן - וזה סיוטטטט!!
כל כתם נשאר עליו למשך זמן ארוך. ולא עוזר שאני שמה אקונומיקה ונותנת לזה להשאר על השיש זמן מה.
כלום!
[זה תבלינים שנשפכו בטעות. זה סיר שילד הזיז על השיש והשאיר סימנים, או פחית של שוקולית שנשאר בלילה והשאיר כתם חלודה. בקיצור, לא הייתי חוזרת על הטעות הזאת!]

• הוסף לסימניות
לי יש שיש לבן של סילסטון. אין כתם שלא יורד והשיש מהמם. פשוט אור בעיניים!!
אבל הוא רגיש מאוד לשברים ולסירים חמים. יותר רגיש משיש קיסר. כך שבמחשבה שניה לא הייתי עושה את זה שוב.

• הוסף לסימניות
שיש אינפניטי פורצלן לא סופג כתמים בכלל,
וניתן להניח סירים חמים.

• הוסף לסימניות
שיש לבן של סיליסטון (קלקטה גולד)
לפעמים סופג קצת צבע מאוכל עם צבע חזק
וגם נהיים קווים אפורים אם יש חיכוך/שפשוף עם מתכות כמו סירים ותבניות
אבל מתנקה לא רע, מנקים עם משחת אסטוניש צבע צהוב
דורש תחזוקה כדי להישאר נקי אבל המראה הלבן מהמם

• הוסף לסימניות
יש לי שיש לבן - וזה סיוטטטט!!
כל כתם נשאר עליו למשך זמן ארוך. ולא עוזר שאני שמה אקונומיקה ונותנת לזה להשאר על השיש זמן מה.
כלום!
[זה תבלינים שנשפכו בטעות. זה סיר שילד הזיז על השיש והשאיר סימנים, או פחית של שוקולית שנשאר בלילה והשאיר כתם חלודה. בקיצור, לא הייתי חוזרת על הטעות הזאת!]
לכל מי שיש שיש לבן
תכירו את הקרם הצהוב של אסטוניש מבית יעקובי
עם מרקם של גרגרי חול
יש סדרה של כמה צבעים קחו דווקא את הצהוב
10 ש"ח ברמי לוי (לא בכל הרשתות יש את זה)
מנקה ה-כ-ל כמו חדש
הרבה אנשים לא מכירים - וחבל!
1685995713697.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה