דרוש מידע יש לכם אתרוג? אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
יש מישהו ששלח פניה לועדת הרבנים שלהם והחזירו לו את הסינון למצב שהיה קודם?
1652083540054.png

האתר הזה נחסם שבוע שעבר, ואתמול שלחתי להם בקשה לפתיחה והם פתחו לי

• הוסף לסימניות
יש מישהו ששלח פניה לועדת הרבנים שלהם והחזירו לו את הסינון למצב שהיה קודם?
אני אחרי מייל זועם ממש הם החזירו לי לדרגת סינון הקודמת בלי התמונות אבל עדיין הם חוסמים המון המון אתרים בלי קשר

• הוסף לסימניות
אני חושב שצריך להקים קול זעקה.

יש כאן משהו לא חוקי!!!!!
אני חתמתי עם אתרוג על חוזה מסוים שעבד שנים, הם החליטו לשנות? אין כזה דבר.

החליטו כאילו לחסום יותר. מעולה.

שיציעו למי שרוצה. מי שרוצה יצטרף, ומי שהצטרף לאתרוג ולא לחברה אחרת לא עשה את זה כי יש לו מניות באתרוג , אלא כי היה צריך את רמת הסינון הזו.

זה שהם החליטו לפתוח אפיק כלכלי נוסף ולפנות לאנשים שרוצים חסימה אחרת, זה החלטה שלהם.

אני פניתי לחברה , צעקתי וכו', לפקיד המסכן לא היה מה לענות.

אבל אני מסכים שהם גורמים לאנשים לרדת לרימון ששם זה בטוח הרבה הרבה פחות טוב, וכמו שכבר כתבו , שידעו שזה "בזכותם" .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה