בקשה יש לכם ביימי אול או ביימי בייבי?

• הוסף לסימניות
רוצים להחליף עם הגיפט כארד של מקס?
זה הקישור לכל החנויות המכבדות
יש להם המון
כל החנויות אופנה, לבית, ילדים וכו
אני צריכה לקנות משהו שמכובד רק בביימי
(אני רוצה להחליף עד סכום של 1500 שקלים)
אשמח מאד אם תוכלו לכתוב פה ואצור איתכם קשר!

• הוסף לסימניות
אין לך כ"כ סיכוי. ביימי שווה הרבה יותר.
סליחה...
מה זה קשור, אם מישהו רוצה לדוג מכשיר חשמלי גדול בשקם אלקטריק או ALM חשמל, מה אכפת לו להחליף?
בתור להחליף ואח"כ נראה מה לעשות עם הגיפט כארד אז אתה צודק

• הוסף לסימניות
מה זה קשור, אם מישהו רוצה לדוג מכשיר חשמלי גדול בשקם אלקטריק או ALM חשמל, מה אכפת לו להחליף?
בתור להחליף ואח"כ נראה מה לעשות עם הגיפט כארד אז אתה צודק
לא כ"כ מתחשק לי להרוס. אבל סתם דוגמא בבימי אפשר לקנות ברשת הזולה של שקם אלקטריק - מחסני חשמל..
בהרבה מקרים ביימי כולל הנחות חנות ועוד..

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שמחסני חשמל זה שקם אלקטריק רק יותר בזול, מעניין. לא עשיתי השוואות מחיר
סליחה שאני קופצת על האשכול, אבל מה זה הנחות חנות? לא יצא לראות את זה אף פעם, איפה אפשר להרוויח מזה בביימי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה