עזרה יש לכם במקרה פתרון קסם לעתישות של יקוצים?

• הוסף לסימניות
יש אנשים (לא אני) שלא סובלים מאוורר. זה מייבש את האויר ועושה רעש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעוות את הפנים? למה הפנים שלנו מניילון???

ויש בניאדם שדווקא כן צריכים מאוורר...
כי מה לעשות ואין להם מזגן בכל חדר?
רוח פרצים בהחלט יכולה לעוות את הפנים. יש מאווררים, בפרט אם הם ישירות לפנים - שעונים להגדרה הזו.
היום יש מזגנים מאוד בזול בשיא החשמל והמיזוג
לא תמיד נכון להדליק מזגן. הילדים קפואים (זזים מהשמיכה), מנוזלים. האוויר הפתוח מקסים (ירושלים).
אבל העקיצות. אתמול אני שומעת את התינוק שלי (חצי שנה) צורח בהיסטריה. הגעתי לחדר. יתושים חגים סביב העריסה ומוצצים את דמו כפשוטו. כולו חבורות נפוחות.
וגם אני...
לא מוצאת פתרון.
עד השנה סנו מט התנהג טוב. אבל השנה גם הוא לא משפיע. אני אובדת עצות ממש.
קראתי לעיריה. טוענים שבשטח המגודר מול הבית יש מו מניעה (היו אמורים להרים בו בנין), ויש שם מקווה מים שמביא יתושים. אין להם גישה למקום וידיהם כבולות.
זה הפך לקטסטרופה. יש לי עקיצות ענק לרוח הרגל, שבוהקות כמו פנסים וקשות במישוש.

• הוסף לסימניות
@תמי אחת , תודיעי לעירייה, שאם הם לא מטפלים בזה תאלצי לפנות לאיגוד ערים לאיכות סביבה או למשטרה הירוקה או למבקר המדינה, או לכולם יחד.
זה עובד יופי. הכי הרבה באמת תפני. זה בדיוק התפקיד שלהם.

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות צריך להתכונן עליהם ברוח מלחמה.

בשעות השקיעה החלונות סגורים [בבני ברק בכל מקרה צריך מזגן]
לאחר מכן פותחים עם ווילון מעל, כלומר חצי חסימה.
לפני שנכנסים לישון בפינת החדר מונח מטקה דוחה יתושים, ופתוחים בציד חוקי,
חמש דקות והזירה נקיה ממצאים חשודים.

אם הם מגיעים במהלך השינה, אין ברירה אלא להתחיל לשחק קצת מטקות.
וברוך השם כבר נקי זמן ממושך.

בנוסף, תפילה
אבל על הדורון לא הצלחתי להתגבר :O

• הוסף לסימניות
יש לקנות נרות שיש בהם חומר טבעי דוחה יתושים
אני קניתי ב https://www.decorado.co.il/
משתמש בזה בשבתות שאין אפשרות אחרת מאז שהתחלתי לפני כ 3 חודשים אין לנו בכלל מעופפים בכל חדר שזה דולק

• הוסף לסימניות
אתמול אני שומעת את התינוק שלי (חצי שנה) צורח בהיסטריה. הגעתי לחדר. יתושים חגים סביב העריסה ומוצצים את דמו כפשוטו. כולו חבורות נפוחות.
כידוע הם מעדיפים תנוקות (מתוקים)
מאז שמעתי על העצה של מגבת קטנה טבולה בחומץ (כל לילה מחדש) על מיטת התנוק
כלום! עקיצה אחת לא והבחרוציק ישן בשלווה (סתם כלי עם חומץ לא עזר אצלי)
תנסי ותעדכני

• הוסף לסימניות
כידוע הם מעדיפים תנוקות (מתוקים)
מאז שמעתי על העצה של מגבת קטנה טבולה בחומץ (כל לילה מחדש) על מיטת התנוק
כלום! עקיצה אחת לא והבחרוציק ישן בשלווה (סתם כלי עם חומץ לא עזר אצלי)
תנסי ותעדכני
כל החדר מסריח מציטרונלה, ועדיין יש יתושים :(
הבן שלי הגיע למשחות אנטיביוטיות כתוצאה מיתושים. אבל גם אני...

• הוסף לסימניות
אם זה לתינוק שסובל מעקיצות וישן בלול/ מיטת תינוק ממליצה מאוד לשים כילה זה פותר את כל הבעיה. מנסיון.
מוכרים גם באיקאה:
צילום מסך 2022-06-28 101624.jpg

ומה שעוד עוזר זה סנו די הכחול. לנקד את כל המקומות החשופים (אני מנקדת גם את הכרית וקצת מסביב) עוזר מאוד!!!!! מנסיון אני כותבת.
צילום מסך 2022-06-28 101924.jpg

• הוסף לסימניות
"אלו פירסט" של אלוורה מרגיע מאוד לאחר מעשה. אולי גם מונע לא ניסיתי.
תינוקות יונקים הם "מתוקים" ולכן רגישים , בגלל החלב אם שהוא מתוק מאוד.

• הוסף לסימניות
הפתרון היחיד שעובד זה למרוח את כל הגוף בנפט!
והרבה נפט!!!
או להשים ראש שום או בצל מתחת הכרית
אחרי כמה ימים כל היתושים מתעופפים כלעומת שבאו

• הוסף לסימניות
אצלנו כוס עם חומץ בכל חדר, וסוף סוף ישנים בשקט אחרי לילות רבים של מלחמות, החומץ לא מבריח אותם אלא מונע את העקיצות, ואת הזמזומים, לאחר שבועיים נראה שיש הרבה פחות יתושים בשטח,
לנו לוקח כמה שניות להתרגל לריח כשנכנסים לחדר אבל אחרי כמה שניות מתרגלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה