תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
יש אנשים (לא אני) שלא סובלים מאוורר. זה מייבש את האויר ועושה רעש.
גם בני אדם לא!פעם שמעתי שיתושים לא אוהבים סביבה עם מאורר...
מעוות את הפנים? למה הפנים שלנו מניילון???גם בני אדם לא!
אומרים גם שזה מעוות את הפנים לא הייתי ממליץ...
היום יש מזגנים מאוד בזול בשיא החשמל והמיזוגכי מה לעשות ואין להם מזגן בכל חדר?
אבל ההתקנה + החשמל גם עולים...היום יש מזגנים מאוד בזול בשיא החשמל והמיזוג
מי שסובל מאד מיתושים לומד לאהוב את הרעש של הפתרוןיש אנשים (לא אני) שלא סובלים מאוורר. זה מייבש את האויר ועושה רעש.
צמיד ושעון דוחי יתושים
מנורות
רעש לבן נגד יתושים
כולם עם מאות הזמנות וניקודים
קש לא מנסיון
רוח פרצים בהחלט יכולה לעוות את הפנים. יש מאווררים, בפרט אם הם ישירות לפנים - שעונים להגדרה הזו.מעוות את הפנים? למה הפנים שלנו מניילון???
ויש בניאדם שדווקא כן צריכים מאוורר...
כי מה לעשות ואין להם מזגן בכל חדר?
לא תמיד נכון להדליק מזגן. הילדים קפואים (זזים מהשמיכה), מנוזלים. האוויר הפתוח מקסים (ירושלים).היום יש מזגנים מאוד בזול בשיא החשמל והמיזוג
כידוע הם מעדיפים תנוקות (מתוקים)אתמול אני שומעת את התינוק שלי (חצי שנה) צורח בהיסטריה. הגעתי לחדר. יתושים חגים סביב העריסה ומוצצים את דמו כפשוטו. כולו חבורות נפוחות.
כל החדר מסריח מציטרונלה, ועדיין יש יתושיםכידוע הם מעדיפים תנוקות (מתוקים)
מאז שמעתי על העצה של מגבת קטנה טבולה בחומץ (כל לילה מחדש) על מיטת התנוק
כלום! עקיצה אחת לא והבחרוציק ישן בשלווה (סתם כלי עם חומץ לא עזר אצלי)
תנסי ותעדכני
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים