- הוסף לסימניות
איך מוציאים את הפוליגל?אני כיבסתי את כל העגלה בלי הפוליגל ויצא מעולה
יכולה לפרט איך כיבסת..?
תודה
איך מוציאים את הפוליגל?אני כיבסתי את כל העגלה בלי הפוליגל ויצא מעולה
ברגע שמוציאים את הרצועות השחורות של החגורה, אפשר לשלוף את הפוליגל...איך מוציאים את הפוליגל?
יכולה לפרט איך כיבסת..?
תודה
הכי עדינה שיש לך במכונהבאיזו תכנית מכבסים? מסתבכת עם זה
אסור בשום אופן לא!וגם לגבי ייבוש במייבש, בסרטון הדרכה אומרים שאסור, זה אמיתי?
??אפשר לכבס גם את המזרון של העגלה, מה שיושבים עליו (הפוליגל)?
לא מכבסים את הפוליגל, מוצאים את הבד ממנו
הם שינו משהו לאחרונה, תבדקי מתחת למושב, הבד מחובר עם כפתורים, נראה לי שדרך שם הבד אמור לרדת.אני מנסה לפרק את העגלה
וזה שונה ממה שמראה בסרטון
נשאר לי החלק של המושב הפלסטיק השחור מחובר לשלדה- בסרטון אין
והרצועות לא מצליות לצאת לי בכלל מהבד
זה באמת יכול לצאת?
אני העזתי , ניסתי לשים אוקסיג'ן בפינה נסתרת ועבר חלקבאיזו תכנית מכבסים? מסתבכת עם זה
כיבסתי בעדינה ולא מספיק נקי,
פוחדת להעיז רגיל, מישהו כיבס ויצא בסדר?
איזה דגם זה?אני העזתי , ניסתי לשים אוקסיג'ן בפינה נסתרת ועבר חלק
כיבסתי רבע שעה 30 מעלות עם אוקסיג'ן על הכתמים ויצא חדש דנדש! [צבע חול!]
כמובן לא לוקחת אחריות!
אני הוצאתידיברתי איתם
הם אכן שינו
ובדגם החדש מסובך להוציא את הפוליגל כדי לכבס במכונה
יש משהו שהצליח כן לכבס ולהוציא את הפוליגל?
הישןאיזה דגם זה?
החדש או הישן?
את יודעת להסביר לי איך הוצאת?אני הוצאתי
זה אכן מסובך יותר יש כמה נקודות שצריך להוציא רצועות בצורה לא נוחה
אבל זה עובד בסוף... וגם לא מאוד נורא להחזיר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים