מייבש כביסה יש לכם מייבש עם מעבה, עם צינור ישיר לניקוז? אשמח לקבל פרטים

• הוסף לסימניות
תודה שאתם מתייחסים להודעה שלי..
אשמח לדעת איך המייבש מבחינת זמן ייבוש, חימום החדר בו הוא נמצא, חברה, דגם, מספר שנים. בקצור כל פרט שיכול לעזור לי לפני רכישה, לאחר שהמייבש הרגיל עם הצינור שווק חיים, ואם כבר אני מעדיפה ללא צינור (כי יש מרחק מהמייבש לחלון), והכי טוב שהמים יתנקזו ישר ולא אצטרך לרוקן את המגירה.
תודה

• הוסף לסימניות
לי יש מייבש של בוש עם מעבה ,הוא מחמם לדעתי יותר מהר מהרגיל.
ומבחינת חימום זה כן מחמם את האזור שלו .. אבל אם יש חלון בחדר אז זה מצוין.
אצלי זה נמצא בתוך ארון והכל בסדר.
(כמובן שהמחיר הוא יותר ממיבש רגיל, לנו זה עלה 1000 שקל יותר אבל זה שווה את זה..)

• הוסף לסימניות
המייבש שלי- עלה יותר מ-3000,
זה המילה האחרונה במייבשים של קונסטרוקטה.
יש לו מעבה, עם מגירת נוזלים שצריך לרוקן
כל כמה מכונות, והפלוס החדש שלו- שיש לו גם צינור לניקוז הנוזלים.
הוא עומד מעל למכונה והצינור יורד ישר לניקוז של המכונה- תענוג....
זמן הייבוש סטנדרטי לדעתי..
יש לו מגוון תוכניות ומצבים וחיישנים וכו' ו'וכו

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
תוכלו לרשום לי דגם של הבוש והקונסטרוקטה שיש לכן?

• הוסף לסימניות
לי היה מייבש של בלומברג, עם מעבה וצינור של ניקוז, עלה לי לפני 3 שנים בסביבות ה-4000 ש"ח
זמן הייבוש היה מהיר מאוד - תוך 20 דקות, החדר כן יתחמם - אבל החלון היה מאוורר
לצערי לא החזיק אפילו שנה אחת, אז באחריות באו ותיקנו, ויומיים אחרי שנגמר האחריות הוא פשוט קיצר,
אז לא היה לנו שווה כבר להשקיע בו תיקונים, התקשרו אלי אחרי התיקון הראשון מהחברה לעשות אחריות, והסבירו לי שככל שהמוצר משוככל יותר הוא עושה יותר בעיות... (סתם לתשומת לבכם...) אבל המחיר יצא בסופו של דבר כמו מייבש חדש
קניתי מייבש מכני רגיל לפני שנתיים - בינתיים ב"ה מחזיק מעמד,
כדאי לבדוק היטב ולברר על הדגם שאתם רוצים ולא להתמך על המלצת המוכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה