מידע שימושי יש לכם מערכת חינמית בימות המשיח? היא עלולה להיסגר!

• הוסף לסימניות
אם אתם מחזיקים מערכת חינמית בימות המשיח
ואין לכם לפחות אלף דקות בחודש המערכת עלולה להיסגר

לי הייתה כזו מערכת שהיה בה תוכן מאד חשוב עבורי ובאופן פתאומי היא פשוט נסגרה ואבד לי המספר וכל התוכן שהוקלט שם.

משיחה עם נציגת השירות של ימות המשיח מתברר
כי הקו נסגר והמספר כבר הועבר ללקוח אחר....
את המספר כבר לא ניתן לשחזר
ואם רוצים ניתן לשחזר את התוכן בעלות של 580 שח!!

אז אם יש לכם מערכת כזו וחשוב לכם לשמר את המספר והתוכן
אפשר לשלם תשלום חודשי נדמה לי של 27 שח

לכל הפחות תגבו את החומר שיש לכם במערכות שלא תצטרכו לשלם על שחזור

• הוסף לסימניות
תראה, אם משתמשים בקו, בדרך כלל הם לא סוגרים!
אפילו שלא מגיעים ל1000
אכן כדאי לגבות, ובסבלנות כי אחרי 10 קבצים שמורידים הוא דורש כל פעם לאשר שאינך רובוט.
או שאפשר דרך הטלפון לעבור דרך שלוחת הניהול על כל הקובץ, ולעשות שלח הקלטה זו לדוא"ל.

ייתכן ואם יש יחידות בקו, לא בטוח - אז המערכת לא תיסגר?

• הוסף לסימניות
תראה, אם משתמשים בקו, בדרך כלל הם לא סוגרים!
אפילו שלא מגיעים ל1000
גם אני ידעתי ככה
אבל הקו שלי היה בשימוש
אולי לא יומיומי אבל בהחלט בשימוש
והוא נסגר
לא שווה להם להחזיק קו שהרווחים שלו לא מכסים את ההוצאות שלו.
הם לא מחזיקים שום קו במיוחד עבורי
מדובר רק על המספר
בכל מקרה לא האשמתי אותם
הם מודיעים את זה מראש
רק בדרך כלל זה לא קורה
והנה זה קרה
ואני לא יודע אם זה בעיה מקומית שלי או שינוי מדיניות
ולכן הבאתי לידיעת הציבור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה