התייעצות יש לכם מצעים מפוליאסטר, כמה זה לא נעים?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לקנות מצעים ספציפיים, הבעיה שההרכב הוא פוליאסטר...

האם זה גורם להזעה?
ואיך התחושה? (בד איכותי)

• הוסף לסימניות
100% פוליאסטר או שילוב?
לא הייתי קונה 100%. זה הרגשה של פלסטיק, כמו בד של תחפושות זולות...

• הוסף לסימניות
סיוט של מצעים.
בקיץ הילדים לא מסוגלים לישון עם זה.
וגם מתקמט מאד.

• הוסף לסימניות
יש לכן מושג מה אם הבד הוא מסוג מיקרופייבר?

• הוסף לסימניות
אני לא מכניסה אפילו 50% פוליאסטר
בטח לא 100%, זה ניילון

• הוסף לסימניות
אם הבד הוא 100% פוליאסטר או מיקרופייבר זה כמו לישון על ניילון, עד כמה זה נעים?
תקחי מפת שולחן ותנסי... ;) :)

• הוסף לסימניות
הילדים שלי אוהבים רק את הפוליאסטר,
יש לו מגע רך מאד.
אם אני מחליפה להם לכותנה, הם אומרים שזה לא נעים להם.

• הוסף לסימניות
זה לא לשימושי האישי...
אם זה רק ליופי אפשר :)
אם זה מיועד לשינה (לא משנה של מי) לא כדאי לבנות על זה...
אולי תשקלי לקנות מצעי כותנה בצבע אחיד מתאים, ולהשתמש בכרית נוספת ולכיסוי מיטה בסט הפוליאסטר?

אגב שכחתי לציין שהם מחליקים מאד מהמיטה ועושים הרבה חשמל סטטי.

תקחי מפת שולחן ותנסי... ;) :)
יותר בסגנון סמרטוט מיקרופייבר. בכל זאת ארוג...
אם אני מחליפה להם לכותנה, הם אומרים שזה לא נעים להם.
לאחד מהילדים שלי לא מפריע המגע, אבל גם הוא מזיע עם זה.

• הוסף לסימניות
סיוט של מצעים.
בקיץ הילדים לא מסוגלים לישון עם זה.
וגם מתקמט מאד.
פוליאסטר לא קמיט בכלל.
גם החברות הכי איכותיות,
חלק מהמצעים שלהן הוא 50% פוליאסטר 50% כותנה כדי שיהיה פחות קמיט (סימפוני למשל).
כותנה קמיטה מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום,
התקנתי כמות גדולה של ספוטים (בערך 55) לפני שנתיים וחצי אצלי בבית בחלל של הסלון, מטבח ופרוזדור.
סוג הספוט שקניתי הוא איכותי , קניתי מחנות פה ספוט מומלץ, זה הדגם

כל כמה חודשים אני מוצאת את עצמי עם בערך 8 ספוטים שמפסיקים לעבוד ,
שלחתי עד עתה לתיקון וכעת עברה האחריות, ואני לא רוצה סתם לקנות עוד מבלי שאני מבינה מה הבעיה.

אשמח לחוות דעת, מה יכולה להיות הבעיה?
האם יכול להיות שיש משהו בחשמל שגורם לספוטים נזק?
או שככה זה וכל כמה חודשים הגיוני שנהרסים כמה ספוטים וצריך לתקן/לחדש?
לי נשמע לא הגיוני..

תודה
  • תודה
Reactions: צפונבון1 //
4 תגובות
אתם, אלה שעשיתם אזרחות אירופאית כלשהי, מה גרם לכם לעשות את זה?

מה הרווחתם מזה וכמובן - האם יש לזה חסרונות?

וגם אתם שהחלטתם שלא לעשות, מה הביא אתכם להחלטה הזו?

לאחרונה הבנתי שאני זכאי לקבל אזרחות רומנית עקב היותי צאצא לניצולי שואה מרומניה. ביררתי קצת והבנתי שזה כרוך בעלויות גבוהות מאוד.

על עצם העניין - מצד אחד אני חושב שכדאי שיהיה למרות שאני לא רואה תועלת עכשווית - אבל אולי למקרה קטסטרופה ביטחונית או סתם נוחות בטיולים לחו"ל וגם קצת סוג של לעשות צדק היסטורי - התחושה שזרקו משם את הסבים שלי ונישלו אותם מהכל ואני מתעקש לחזור כבעל זכויות.

אשמח לשמוע מכאלה שעברו את התהליך וגם מכאלה שהחליטו שלא, מה היה השיקולים שגרם לכם להגיע להחלטה והאם במציאות זה נתן לכם ערך מוסף כלשהו.

והכי חשוב - המחירים. זה נשמע מחירים הזויים לגיוס כמה מסמכים והגשה. אני לא רוצה חעשות לבד כי יש נהלים קטנים שאפשר ליפול בהם, אבל תכל'ס מדובר בתרגום כמה מסמכים והגשה. קיבלתי הצעות מחיר הכי זול 4000 ש"ח לנפש + 3500 פתיחת תיק וקיבלתי גם 7500 ומעלה...

אשמח מאוד להמלצות על אנשי מקצוע אמינים וזולים יותר.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה