דרוש מידע יש לכם קישור מוצלח לברזים שחורים, נשלפים, איכותיים וזולים למטבח??

• הוסף לסימניות
שלום,

אני מעוניינת להזמין ברזים שחורים, נשלפים, איכותיים וזולים למטבח,
מחפשת המלצות וקישורים עדכניים מניסיון בלבד.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מנסיון
(הקישור המדויק שלי לא זמין, אבל זה נראה זהה ממש. לי עלה 85)
ברז מעולה, התקנה קלה מאד, מצב חם וקר, מחזיק לי חצי שנה, איכותי ולא תופס אבנית מבחוץ.

• הוסף לסימניות
שלמות של ברז. יש לי את האפור כהה.
חזק ואיכותי. והכי כייף מתנקה ברגע ולא מתלכלך. זרם מעולה.
(יש לי ברזים אחרים לאמבטיה של אחת מהחברות המובילות בישראל ששילמתי עליהם הון והם הרבה פחות מוצלחים!!)

קיים אצלי כבר כמה שנים ונראה חדש.

• הוסף לסימניות
ואוו, אני קוראת את הכותרת כ"ברווזים שחורים, נשלפים" ולוקח לי שתי שניות לקלוט שזה לא לתחפושת של
"רועת ברוזים" :p

• הוסף לסימניות
קניתי ברז בטמו והיה גרוע ביותר דבר ראשון היה חוסר התאמה בחיבור לברז פרח שלמטה
קניתי מתאם בין הצינור לברז שכל אחד עלה 10 שקל ואחרי שחיברתי מלבד שהכל נראה צעצוע היו נזילות
ולמעשה קניתי ברזים חדשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה