דרוש מידע יש לכם רעיון לדרשן (חסידי) מענין??

• הוסף לסימניות
המשפיע הרב חיים יצחק קאפ שליט"א
מרתק ו'משכיב על הרצפה' מלא מסר, חסידיש 'זאפטיג'.
052-768-5252

• הוסף לסימניות
הרב חנוך לנדאו
על רמה, עם הומור, מרתק מאוד, גראמער מוצלח
0533165036

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.
יש למישהו מידע על הרב בונצל:
מישהו מכיר? שמע אותו?
מאיזה חוג הוא?
טלפון?
אשמח לכל מידע.
תודה מראש
הרב בונצל הוא חסידי.
מדבר יפה מאוד!
אנסה להשיג את המספר שלו אם רלוונטי

• הוסף לסימניות
משפ' שווארץ...(ר' מאיר, ר' אשר וכו'...) מצאנז

הרב שווארץ, הרב של בית הכנסת פא"י-חיסדא בבני ברק, ירא שמיים ויודע את התורה ויחד עם זאת יש לו הומור משובח ויודע להחזיק קהל.
כידוע הוא אח שלהם (משפחה של 15 בנים ובת)
ור' יצחק שמואל (הרב של פא"י יותר רציני פחות בקטע של הומור)

• הוסף לסימניות
יש משגיח בישיבת חכמי לובלין קורים לו קאפ אני רק לא זוכר שם פרטי

• הוסף לסימניות
כידוע הוא אח שלהם (משפחה של 15 בנים ובת)
ור' יצחק שמואל (הרב של פא"י יותר רציני פחות בקטע של הומור)
אני מדבר על הרב של פא"י-חיסדא, שמעתי ממנו שיחה\הרצאה איך שתקראו את זה, היה נפלא, הוא יודע להחזיק ולחזק את הקהל, הוא שנון, והוא ת"ח אמיתי.

• הוסף לסימניות
אני מדבר על הרב של פא"י-חיסדא, שמעתי ממנו שיחה\הרצאה איך שתקראו את זה, היה נפלא, הוא יודע להחזיק ולחזק את הקהל, הוא שנון, והוא ת"ח אמיתי.
גם אני
קוראים לו הרב יצחק שמואל שוורץ ושמעתי אותו הרבה הרבה יותר מפעם אחת והוא פחות הומור זה לא סותר את זה שהוא שנון ומרתק

• הוסף לסימניות
מה שאני בא לומר זה לא שהוא בלי הומור אבל לפחות הוא שנון, אלא יש לו הומור והומור טוב, יחד עם יראת שמים.

• הוסף לסימניות
המחנך פנחס ברייער מאוד יפה !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה