- הוסף לסימניות
מהיכן התמונה? מה גודלה?אני רוצה לעצב קיר או פינה
בחדר שבו יש ארון בצבע קרם ש 1/3 אמצעי של הארון הוא תמונת נוף- המצורפת למטה
בקיר ממול הארון יש מיטה והקיר מעליה - ריק
ואני רוצה לעצב את הקיר שבאמצע
בכל צורה שהיא
יש למישהו רעיון?
ממש יעזור לי...
קנבס? פוסטר? שטיח בד? טפט?מהיכן התמונה? מה גודלה?
מחפשת משהו בסגנון בגודל 1.80*2 בערך
אודה לעזרתכם
מיועד לכסות גב של ארון ספרים (מפריד בין חדרים- צד אחד ארון ספרים בסלון והגב חדר ילדים )קנבס? פוסטר? שטיח בד? טפט?
אני קניתי את הפוסטר הזה - הצבעים מרהיבים!מיועד לכסות גב של ארון ספרים (מפריד בין חדרים- צד אחד ארון ספרים בסלון והגב חדר ילדים )
הגיע לי היום ב"ה-
פוסטר יפהפה, בד נעים וצבעים מרהיבים!
המון דגמים לבחירה. קשה להחליט
ק.ש. מניסיון![]()
יפה עתיקות ארכיטקטורת הדפסת קיר היפי שטיח פוליאסטר בד בית תפאורה קיר שטיח שטיחים תלוי גדול ספה שמיכה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
אז סוף סוף תלינו, בעלי פשוט תקע מסמרים קטנים, 3 למעלה ו-2 למטה
לא צריך ידע כלשהו...
האווירה ממש השתדרגה, לאוהבי הפסטורליה ממליצה בחום!!!!
במידות מה אורך ומה רוחב?אני קניתי את הפוסטר הזה - הצבעים מרהיבים!
תלוי בחדר כבר למעלה משנה
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
כנראה תמונות לאורך ותמונות לרוחב האורך/ רוחב הפוךבמידות מה אורך ומה רוחב?
בעלי פשוט תקע במסמרים קטנים לקיר, זה פוסטר, לא טפט ולא קנבס- אם את רוצה יש גם כאלהכיצד תולים על הקיר? זה מתוח/איך מותחים ?
תודה על הכל
100% פוליאסטרמה סוג החומר?
מה ז"א? וילון?והתכוונת לתת קישור למשהו נוסף?
וילון על מוט או מסילה שמחוברת לארון למעלהמה עוד, לדעתך, יכול להיות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים