התייעצות יש לכם רעיונות לחגיגת יום נישואין???

• הוסף לסימניות
יום הנישואין הולך ומתקרב ואני לא יודע עדיין מה אני עושה. אשמח לשמוע רעיונות מצידכם ומנסיונכם איך אפשר לחגוג את היום הזה אני אוהב רעיונות "מחוץ לקופסא" לא עוד איזה ארוחה במסעדה..................

• הוסף לסימניות
תתחיל בתכנון.
אם מדובר בטיול, תכנן זמן, מסלול.
תשקיע, בפרט בתכנון מוצלח.
שכולל יציאה משותפת, מתנה, פרחים, עוגה או
משהו שאשתך אוהבת.
תשקיע במכתב הערכה, זה מאוד תורם לקשר.

• הוסף לסימניות
אני אוהב רעיונות "מחוץ לקופסא" לא עוד איזה ארוחה במסעדה..................
יש רעיון "מחוץ לקופסא" (מקווה שלא "מחוץ לתקציב"...)
ללכת עם האשה למרכז קניות ידוע שהיא מרבה ללכת
ולהכנס איתה לחנות נעליים שהיא אוהבת, ולפתע המוכרת תושיט לה מתנה עטופה בסרט אדום עם פרח ותאמר לה מזל טוב. (המתנה היא זיכוי בחנות).
להמשיך להכנס לחנות תכשיטים מוכרת שמדברת אליה, וגם שם כנ"ל (מתנה תכשיט)
וכן על זו הדרך בכל מיני חנויות מוכרות שהיא מרבה להכנס אליהן.
(זה יכול להתאים גם עבור יומולדת)

או רעיון בסגנון יותר צנוע:
להגיע לבית עם שביל של פרחים/עלי כותרת מדלת הכניסה ועד לחדר, והחדר מקושט ומעוטר בבלונים ופרחים לרוב, עם מתנה עטופה.

• הוסף לסימניות
אין כמו לדבר איתה ולתכנן איתה
זה יוצר חיבור וזה מתאם ציפיות
וככה לא תהיינה אכזבות!
לא תמיד נכון... לפעמים ההפתעה שווה יותר, או אולי יותר מההפתעה- השחרור המוחלט מהתכנון, מהארגון, מהבדיקה המקדימה והבירור המתיש..
ולגוף העניין, אני אוהבת יציאות של פיקניק- בייגלים, ממרחים, ירקות חתוכים, פירות טריים, שתייה או שייק, בחיק הטבע.
ובסוף- אולי כדאי קניות, כי מה זה יציאה בלי זה...

• הוסף לסימניות
אם שניכם בעניין של ציור (או לפחות שהבעל לא "סובל" מזה)
ללכת למקום כמו כד וחומר בתלפיות, ולשבת שעתיים על צביעת כלי מחרס או מה שזה.
אין כמו הרוגע הזה והשעתיים של שיחה זוגית.
מנסיון (עם בעל שלא יודע לצייר... ובהחלט נהנה)

• הוסף לסימניות
לא תמיד נכון... לפעמים ההפתעה שווה יותר, או אולי יותר מההפתעה- השחרור המוחלט מהתכנון, מהארגון, מהבדיקה המקדימה והבירור המתיש..
ולגוף העניין, אני אוהבת יציאות של פיקניק- בייגלים, ממרחים, ירקות חתוכים, פירות טריים, שתייה או שייק, בחיק הטבע.
ובסוף- אולי כדאי קניות, כי מה זה יציאה בלי זה...
זה הבעל או האישה? כי התכנון שונה...
אבל אם את יודעת בדיוק מה את רוצה אז את מחפשת רק את המיקום המתאים לארוחה ? ושיהיה קניות ליד?
אולי המרינה בהרצליה מתאימה לכם - יש שם מאחורה סוג של תצפית על האזור אמור להיות נקי כי זה לא הטיילת של המרינה וכל המסעדות זה מהעבר השני אם מענין אותך אני ינסה לחפש לך את הכתובת המדויקת
וגם יש קניון ליד לקניות בסוף
או שאת מחפשת משהו בסגנון בית שמש יש שם מלא יערות מהממים עם פינות חמד יפיפיות וגם כמובן קרוב לקניות בבית שמש - מרחק של רבע שעה נסיעה ברכב

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה לשלב עם מתנה
יש לנו באשדוד חנות חותם ושלט
עם מגוון מתנות בהקדשה אישית חריטות ריקמות ועוד על מגוון מוצרים
חלוק מגבת עם ריקמה אישית
ניתן לשלב עם ריחניים של ספרינג או דאבוס
ועוד מגוון מתנות אישיות
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
זה הבעל או האישה? כי התכנון שונה...
אבל אם את יודעת בדיוק מה את רוצה אז את מחפשת רק את המיקום המתאים לארוחה ? ושיהיה קניות ליד?
אולי המרינה בהרצליה מתאימה לכם - יש שם מאחורה סוג של תצפית על האזור אמור להיות נקי כי זה לא הטיילת של המרינה וכל המסעדות זה מהעבר השני אם מענין אותך אני ינסה לחפש לך את הכתובת המדויקת
וגם יש קניון ליד לקניות בסוף
או שאת מחפשת משהו בסגנון בית שמש יש שם מלא יערות מהממים עם פינות חמד יפיפיות וגם כמובן קרוב לקניות בבית שמש - מרחק של רבע שעה נסיעה ברכב
אשמח מאוד אם תוכל לתת לי את הכתובת המדויקת.

• הוסף לסימניות
אם שניכם בעניין של ציור (או לפחות שהבעל לא "סובל" מזה)
ללכת למקום כמו כד וחומר בתלפיות, ולשבת שעתיים על צביעת כלי מחרס או מה שזה.
אין כמו הרוגע הזה והשעתיים של שיחה זוגית.
מנסיון (עם בעל שלא יודע לצייר... ובהחלט נהנה)
האם יש כזה דבר בירושלים???
ואם כן מה הפרטים?

• הוסף לסימניות
אפשר לקשט את הבית, בלונים/פרחים/תאורה/תמונות
להזמין ארוחה/עוגה יפה
אפשר לעשות אלבום/מצגת

• הוסף לסימניות
פה יש מידע

• הוסף לסימניות
אם אתם בעניין של כיף-
ספא זוגי מומלץ מניסיון...
שעתיים אינטימיות משלימות כל חוויה...