יש לכם רעיונות לתחפושת לשלושה בנים?

• הוסף לסימניות
פעם העלית פה: בעל תוקע בעל קורא ובעל תפילה (חזן) התינוק היה בעל עגולה

• הוסף לסימניות
אפשר לקפוץ על האשכול?

תחפושת לבן ו - 3 בנות..
למישהו יש רעיונות?
תודה

• הוסף לסימניות
mp3

ראיתי משפחה שהתחפשו כולם לדוורים
הגדול עם קורקינט האמצעי עם עגלת שוק מלאה מכתבים והקטן בעגלה עם לוגו (יש לי תמונה אם תרצי)
הלוגו היה "הדוור המתוק הזה"
יש לו את הלוגו מהבת שלי שחפשתי אותה לאילה שלוחה.. מי שרוצה אשלח לה

אשמח לקבל גם רעיון לתחפושת לבת ושני בנים

• הוסף לסימניות
...

אין לי אלא להציע לך רעיון נוסף..

על 3 דברים העולם העומד תורה (אברך/אבא) עבודה (חלבן/סנדלר) וגמילות חסדים (הצלה/ידידים)

עבודה=תפילה, ואין מקרא יוצא מידי פשוטו
אפשר חזן

• הוסף לסימניות
לא הבנת: אני אוהבת! עבורי זה לא ריצות... זו חוויה:)

יש לי "שלמה המלך" מושקע ומדהים (התופרת היא אחת הפצצות כאן בב"ב, תופרת שמלות כלה), גמד לגיל 4 חודשים, פינגווין (חלק תפור וחלק קנוי) וכוורן אמיתי ממש! איך כתוב בשורת הלייקים? "את/ה אוהבת את זה..."
אשמח מאוד לראות תמונה של תחפושת "שלמה המלך"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה