שפרה אריקסוןShifraE
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ןהצלחתם למשוך כסף?
אם כן, איך?
אם לא, מה עושים?
אפשר ליצור שם קשר עם משהו? מישהו?
אם כן, איך?
אם לא, מה עושים?
אני ניסיתי, הם דורשים קוד bic ו-iban, שזה בעצם הקוד של המספר חשבון הבין לאומי, לא הצלחתי לברר מה הקוד שלי, אז לא יכולתי להתקדם, מאמין שבבירור קטנטן עם הבנק אני מצליח, אבל לא בוער לי למשוך עכשיו את הכסף, במיוחד שדמי טיפול זה 15 דולר...ןהצלחתם למשוך כסף?
אם כן, איך?
אם לא, מה עושים?
אני מצאתי את כל מה שצריך, הם דורשים מספר ניתוב, מלאתי cib אבל אחרי שהם שולחים קוד אישור והוא תקין הם שולחים הודעה חסר איזון נסה שוב.אני ניסיתי, הם דורשים קוד bic ו-iban, שזה בעצם הקוד של המספר חשבון הבין לאומי, לא הצלחתי לברר מה הקוד שלי, אז לא יכולתי להתקדם, מאמין שבבירור קטנטן עם הבנק אני מצליח, אבל לא בוער לי למשוך עכשיו את הכסף, במיוחד שדמי טיפול זה 15 דולר...
על מה? על המקור של הכסף? הלבנת כספים וכל זה?כאן יש כלי לבירור מספר ה IBAN:
בנק ישראל - כלים ומחשבונים - Iban
www.boi.org.il
הצלחתי למשוך כסף לחשבון שלי, אבל אז קיבלתי טלפון מהבנק לבירור על הכסף
ומה אמרת להם?כאן יש כלי לבירור מספר ה IBAN:
בנק ישראל - כלים ומחשבונים - Iban
www.boi.org.il
הצלחתי למשוך כסף לחשבון שלי, אבל אז קיבלתי טלפון מהבנק לבירור על הכסף
ברור בגלל זהעל מה? על המקור של הכסף? הלבנת כספים וכל זה?
כמה כסף זה היה? סכום שיש על מה להרים עליו טלפון באמת?שאלו אותי אם זה חד פעמי, ואמרתי שכן. לא ידעתי אם אמשיך לעסוק בזה - אז זה היה נכון לזמנו. [באמת הפסקתי כמעט לגמרי]
עושים צחוק...באיזור 300 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים