יש לכם 85 1.8 עם מצלמת קרופ?

• הוסף לסימניות
ספרו לי איך זה-אשמח אם יש לכם נסיון אישי עם מצלמת D1200
והעדשה
או כל מצלמת קרופ עם העדשה הזו
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי על 70.
זה עשה לי תמוות,עד שהתחלתי לצלם על צמצם מינימום 3.2 ומאז ב"ה,תוצאות טובות...

• הוסף לסימניות
יש לי אותה על 7D II [קרופ]. מצלמת נפלא גם על 1.8. רק בטווח מטרים מסוים. ממרחק גדול כדאי לסגור צמצם. לעבוד נכון עם הנקודות פוקוס-כלומר אמצעית. לא מזמן צלמתי איתה בת מצווה לאחיינית=יש לה היום אלבום נפלא למזכרת[את העציוב עשתה גיסתי]. בכללי לקבלת עומק שדה סביר כדאי לסגור למינימום של 3.2. ליצירת בוקה טובה-להתקרב יותר ומאידך לפתוח צמצם.
זה נכון שיש הרבה שהתלוננו על בריחות פוקוס. את דעתי מנסיון של כמה סנשים-כתבתי למעלה.

• הוסף לסימניות
היה לי אותה על קרופ - ופספוסי הפוקוס שיגעו אותי ה 50 נתנה את אותה תוצאה
לא מזמן עברתי לפול פריים ואין מה להשוות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;2470857:
היה לי אותה על קרופ - ופספוסי הפוקוס שיגעו אותי ה 50 נתנה את אותה תוצאה
לא מזמן עברתי לפול פריים ואין מה להשוות

כרגע זה מה יש-D1200
אבל לא חושבת שיש הבדל גדול בין ה 85 ל 50 מבחינת הצילום
מבחינת תוצאה כן
השאלה אם זה לא סיכון למתחילה

• הוסף לסימניות
מנסיון על קרופ
דיי קשה
בהתחלה נראה יחסית טוב
בסוף מאכזב ועוברים לפול פריים
הצלחות

• הוסף לסימניות
כפול

• הוסף לסימניות
היא לא מיועדת להוציא תמונות לפרס פוליצר
זה רק לחובבני
ה18-55 ממש לא לעניין
מתלבטת קשות על 85

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;2471191:
ולמה בכלל 85? על קרופ זה הרי בסביבות 130mm.
לא עדיף 50mm? קלאסית ב 400 ש"ח?
או אולי משהו כזה?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686644

כי כשרוצים איכות לא מתפשרים על מחיר. אתה משווה את ה50 מול ה85?
ה85 אוכלת אותה. אני הייתי מציע כבר את ה135 F2.
למה ללכת על זול ולא איכותי. לא הבנתי. השאיפה היא תמיד קדימה לא אחורה.
לגבי הMM בקרופ שזה יותר - לא נורא. מטר אחד אחורה והכל מסתדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה